| Lαrisα a întrebat:

Ma inveseleste cineva si pe mine? sad

20 răspunsuri:
| SimpleIsCool a răspuns:

Salut.
Care e problema, de ce esti suparata?

| ℓανιηια a răspuns:

Fii fericita ca am scapat de examene, este vara.ce iti poti dorii mai mult?

| styaos a răspuns:

Gândeşte-te că unii mai au, la liceu, 3 săptămâni practică. Io m-am înveselit când am auzit asta.

| adda000 a răspuns:

Proaspata sotie îi zice soţului:
-Eu calc, eu spal, eu gatesc, parca aş fii Cenusareasa!
Sotul sice:
-Nu ai vrut tu sa ai o viata ca in povesti?

| SabinaQueen a răspuns:

Hai ca-l chem pe Chuck Norris, poate te inveseleste.

| Pricked a răspuns:

Azi a murit bunicu'.

Era pe budă şi se chinuia să elibereze cârnaţi dintr-ăia maronii. (N-ai vrea să ştii cât stă boşorogul în baie - intră rareori, dar întârzie ore întregi, nene, ore întregi.)
Să revin: se scremea el acolo ce se scremea, când deodată, scoate un ţipăt scurt şi subţirel, care, pare-se, a fost ultimul sunet scos de el.
Stai să auzi la bunica explicaţie: cică i s-a înţepenit c*catul (hai că mi-am amintit şi denumirea de bază) în fund şi n-a mai putut să respire, laughing. Logica bătrânilor.

Acum vine partea amuzantă (cel puţin pentru mine): grannie nu mai are cu cine să se joace de-a v-aţi ascunselea.

| LordBolton a răspuns (pentru Pricked):

Amintiri din copilarie. de Zombalaul

| BloodyDagger a răspuns:

Haide maaa. inveseleste-te. Ce-ai patit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai să-ți zic un banc:
Doua randunele stateau pe o creanga.Deodata una ii spune celeilalte:Vezi ca te imping! Si-a impins-o! cât de sec laughing

| Lαrisα explică (pentru LordBolton):

Mariane! Mai vii odata cu continuarea la povestea aia sau ai uitat de ea? :))
http://www.tpu.ro/......in-zombie/

| LordBolton a răspuns (pentru Lαrisα):

Cred ca o aman momentan pana imi vine inspiratia cert este ca o fac saptamana asta. : )

| Lαrisα explică (pentru LordBolton):

Asa sa faci.winking

| hamsterita29 a răspuns:

Cine sa te inveseleasca? pe noi nimni nu ne inveseleste... crying

| Darkness13 a răspuns:

Zi de ce esti suparata...si te rezolva Varu'winking

Răspuns utilizator avertizat
| Λndrei a răspuns:

Doi copii numărau o bilă.
Na! Râzi!

| RB26DETT a răspuns (pentru styaos):

Lol, si eu am practica dar nu ma plang laughing sunt navetist si profu, cei cu steluta [navetistii] vin luni si vineri!
Sa te inveselesc? cauta pe youtube pewdiepie, vizionare placuta, daca il stii [toata lumea-l stie] atunci cauta failarmy si razi putin de aia pe acolo [tot pe yt] altceva, ce poti sa faci sa te inveselesti? asculta si tu cateva melodii gen Pitbull- krazy, DMX - get it on the floor, wiz khalifa-work hard etc...
intra pe xo.ro si uita-te la filme pe acolo, cauta jailbait si uita-te, iti spun ca iti trece totul, te izbeste o senzatie de wtf si de OMG si de alte alea cand te uiti la acest film [sper sa-ti placawinking ] nu este film pentru cei mici! te marcheaza pe viata daca te uiti la el si ai mai putin de 15-16 ani laughing este gen crima, thriller, drama si are si cateva scene mai mai laughing

| TempestUV a răspuns:

Doua clatite se plimba pe stranda una se impiedica si-i cade gemu.Hai razi.Imagineaza-tile cu picioare

| OnuOnulică a răspuns:

Era o dată o vacă şi un cal.Şi atât.

| styaos a răspuns (pentru RB26DETT):

I-auzi.

Întrebări similare