| odudăcoaptă a întrebat:

Ma las de trolling stiu ca nu e de mine, dar va rog ceva nu va mai bateti joc de mine pls pa pa

nici nu cred ca voi mai intra pe sitesad

Răspuns Câştigător
| 인스피릿 a răspuns:

Cine a zis ca ceea ce faci tu se numeste trolling? -___-

43 răspunsuri:
| Dragosgan a răspuns:

@Mufla, vin si eu, sa petrecem ca pleaca bebelasul.

| ELNuInvataMomentan a răspuns:

Sa ducem artificii la petrecere...si nu uitati de sampanie!

| ELNuInvataMomentan a răspuns:

@mhn24, nu-i problem, putem aduce si fara alchool

| odudăcoaptă explică:

Kazimir, am zis eu daca o sa-mi duceti lipsa
hai mars.

| odudăcoaptă explică:

Pissicutza verifica-mi profilul:p

| a răspuns:

Stai, tu faceai trolling? o. o

| hdsa87sdvd a răspuns:

Ieii, pleci big grin Drum bun!

| GoldDust a răspuns:

Hey! WTF?

Nu stiu despre ce este vorba, dar nu cred ca trebuie sa incetezi sa mai faci ce iti place doar pentru ca altii nu sunt de acord cu tine :O
Wake the f*** up! Nu asculta de unul si de altul ca nu o sa-ti aduca nimic bun in viata asta, fa ce crezi tu ca este mai bine pentru tinewinking Si daca fac caterinca de tine, ce? Daca ar trebui sa ascult orice prost care zice ceva rau despre mine, ce ar insemna? Sa nu mai dorm noaptea? Nu trebui sa-ti pese in asa hal incat sa iei o decizie asa de drastica! happy

Enjoy who u arewinking

| Gorgan a răspuns:

NUUUU! Trebuie sa fii tare! Puternic! NU esti un troll adevarat daca te dai batut! *faceslap* Nu se poate asa ceva *crying*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin penibilitatea comicurilor tale si talentul inascut da a scrie a la messenger ti-ai format singur personalitatea pe site. probabil nu te place nimeni deoarece copiezi si il imiti pe cracker. cretaker. whateva` si incepi sa scrii "smecherejte". oricum iti trebuie creier pentru a face trolling de calitate (ma refer la mistourile fine) ceea ce tie iti lipseste.
ps. nu cred ca o sa-ti ducem lipsa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Muflă sunt invitat si eu la petrecere? ca trebuie sa o fac pe bastet la bautura nu de alta hypnotized a da si pleaca "yustinhel"! uraaa
*saliveaza*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yeiiiiii. Uite asta e primul care are un IDon'tLike*iustinel1999*. Muflă, vin si eu \m/. Pentru tine, Muflă, aduc niste baieti sexy si pentru restul' bunaciuni bune de fuuuutut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aleluia!

Oh...not worthy!

Vin şi eu la petrecere!