Tare poza... ar fi niste profesori si dupa poate ca si niste colegi, atat, nimic grav.
Nu cred ca stii un lucru despre anime...
Trebuie sa scrii constant nume in el altminteri mori chiar tu si ajungi undeva rau (nici in iad si nici in rai parca, undeva intre)
Eu nici pe caietele de la scoala nu imi scriu numele deci nu vad de ce mi l-as scrie pe acest carnet
Cred ca mi-as face jurnal din el...iti dai seama ce s-ar intampla cu toti oamenii din jurul meu, nu?
De ce-ai vrea sa te sinucizi? Cine te-a suparat? Spune-mi ca-i sparg fata.
Adori sa fii urat? Daca ai fi frumos nu ti-ar placea? {Vad ca continuam cearta de-aseara}
Da ma iubesc asta, fiecare cu fanteziile lui, ba da ca mi-ar placea, da sunt vise, daca vrei o continuam unde vrei tu, patul meu e liber
Normal ca patul tau e liber, nici nu ma asteptam la altceva.
''da sunt vise''?! Nu cred. Pune o poza cu tine! Hai ca-s curioasa.
Ma tu esti fata? sa mor eu credeam ca esti mascul, sincer nu am poze in pc, iar fb mi-a fost blocat pe motive de securitate vorbesc serios, iar aparat de foto nu am, las ca i voi spune la vreun client sa imi faca poze cu mine poate clienta sa imi faca poza cand o sarut sa si le trimit tie bine
Ce-mi place sa sochez oameni...
Pai, da, sunt fata dar inainte eram baiat adica vorbeam la masculin si ma dadeam drept un tip de 17 ani pe nume Alex Daniel. Dar in final am decis sa-mi dezvalui adevarata identitate.
Asa sa faci!
Nu stiu, dar de ceva timp nu ma lasa in pace o intrebare... pe voi cum va cheama? adica, si numele de familie si tot? doar asa, din curiozitate
Huă, jb, mie chiar nu-mi place jb, si nici 1d.Deci am ce scrie in carnet.
Aoleu Zayn de ce de ce ai facut asta
Nu-ti spun.
1. Imi urasc numele de famile, suna foarte aiurea.
2. Ma cauti pe fb.
Exista totusi o cale prin care ai putea sa-l aflii, ma mir ca nu s-a gandit nimeni la asta. Sau s-a gandit?
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: