Cum se iese din beci... hmm
O iei la stanga, faci 3 pasi mari si 4 mai mici O iei spre vest, mai faci 10 pasi, incepi sa sapi, sapi, sapi... pana ajungi in China. Acolo incepi sa intrebi oamenii ( daca poti ) de unde iei autocarul spre Japonia ( stiu... o iei si tu invers ) Din japonia iei avionul pana in America. Bei, mananci toata noaptea, devii mahmura si apoi te apuci sa inoti pana in Europa. Faci un ocol Spaniei si ajungi in ( pam pam pam pam ) Viena. Te duci si tu, sperii niste porumbei si peste putin timp ajungi in Romania. Incepi si tu sa mergi pe calea Dunarii pana ajungi intr-un sat primitor. Bei, mananci, faci show acolo, inveti taranii sa danseze la bara si drept rasplata ei te vor conduce acasa.
Vezi? Simplu? Si pentru asta nu ai nevoie decat de vointa. Restul, chestii inutile cum ar fi banii, poti sa faci rost de ei. Stii tu... oferi servicii! Hai bafta! Sa-i saluti pe ai tai din partea mea cand ajungi.
Te înţeleg, mie aproape mi-a venit să plâng când am văzut că nu mă primesc ಥ_ಥ
Îţi explic cum se ajunge în beci?
Bai fata proas... aaa... albastra care sperie porumbei, plimba-te pana gasesti o lumina, aia trebuie sa fie fereastra. Asteapta acolo sa slabesti si dupa aia iesi pe ea.
Saaaau, poti sa iesi pe usa.
Eu sunt mai mica si neagra, asa ca nu au fost foarte deranjati de prezenta mea.
Un tip gol aleargă cu coşul meu de gunoi. Ce vrei să fac?
http://down.laifudao.com/tupian/b05887213.jpg
Ai reflexe întârziate? Ce am mai zis eu de la ultimul răspuns pe care mi l-ai dat? Îmi scapă ceva?
Mda, acum văd şi că nu pentru mine era. Scuze, mai devreme apărea ca şi cum mi-ai fi răspuns pur şi simplu la întrebare. Sau era pentru mine?
Cum ai intrat asa si iesi... Dar de ce ai vrea daca ai tot luxul ala? Beciul meu are decat muraturi.
Aaaaa ai grija in beci cine stie ce gasesti pe acolo dat fiind ca n-am mai intrat pe acolo de ani buni
Mne, mă doare capul şi văd că la sănătate sunt numai întrebări tâmpite şi trolli infecţi. De la începutul anului au plecat mulţi, rămânând numai cei idioţi. Cei care frecventează acum categoria şi sunt de ăia vechi sunt doar Musique, AikkoxD, DaVa, BlackVeil, Apache, poate şi eu.Penultimii trei sunt plictisiţi de categoria asta.
Eu vad ca am fentat cumva sistemul, n-am intrebat inainte sa intru. am pus deja 3 intrebari si n-am primit vreo cizma in cap.ai grija ce faci in beci, acolo am ingropat niste *ugh* chestii.
Venerabilul întreabă: