Intr-adevar ai cam gresit categoria... vezi la D/S (in schimb urasc sa vad chesti gen "jet de la T/A" sau "mars de aici" de parca daca ai gresit categoria meriti inchisoare... in fine)
si ca raspuns: asta e lumea! nu putem decat sa ne obisnuim cu ea!
Madam Mitzo, vezi ca ai gresit categoria,"Psiholologeala" e doua strazi mai incolo.
Mițo,dacă prin relație nu înțelegi decât plimbăreli prin oraș cu prietenele tale și urmărit de Twilight cu tine plângând, atunci cu sigurață vreau DOAR să ți-o trag și să nu te mai văd niciodată.
Okei, am inteles, sunt nesimtiti blablabla.Dar o relatie nu tine numa de plimbatu' de mana si giugiulitu' ca in "Ani de liceu", n-am de gand sa-ti fac o lista intreaga cu ce presupune o relatie, pentru ca totusi T/A.
Şi voi, curvelor, de ce vă bateţi joc de bărbăţii naivi? De fapt, nu vă bateţi joc, tot noi ne batem de voi. Şi ştii de ce? Bărbaţii gândesc mai bine ca femeile.
Iubirea mea uite care e faza unii din voi nu stiti ce e aia iubirea nu stati cu o fata nici macar 1 zii j deja ii ziceti ca va ****ti. intr-adevar poate exista si baieti cu suflet dar recunoaste ca majoritatea sunt niste PORCI. vad ca ai avut de a face cu o fata care te-a facut sa suferi dar nu te razbuna pe toate si nu la baga ''in aceiasi oala'' cu ea. invata sa o cunosti bine inainte si dupa poti sa o critici. eu una zic ca sunt corecta in ceea ce am zis.nu?
Julyly2089 întreabă: