Nu prea...
Ba, stai. E unul mai activ (Speed99), poate va cunoașteți.
Ce nickname aveai atunci? Posibil sa ne stim, eu eram "Shooty"
Ce nickname aveai pe atunci? Tin minte ca era cineva cu numele Shadow sau Ashadow
In orice caz, eu eram Shooty
Tot numele asta, imi aduc de legendarul Ashadow, și Groparul Vesel, eu intram pe TPU doar sa citesc comentările epice
Nais..Acum ca toata comunitatea a murit ai deci sa iesi din umbra?
Ooo, deci va cunoașteți? Emoționant.
Eu nu spun prea multe, mai tastez pe aici de plictiseală.
Oarecum, atunci eram doar un troll nesimtit
Observ ca toata comunitatea asta a intrat in umbra
Sunt o gramada:RAY27TM,Brigaela,NOname,Floresdemayo,Bursuc001,
Suntserios,Mihai69,Ioandelasal,Salontanul,Legiuitoarea s-a retras anul trecut.
Îmi este așa dor de ea.Il stiu si pe Speed99.Chiar mi-e drag de el.
Hmm. daca frecventai categoria asta prin vremea aia, sunt sigur ca ar trebui sa te cunosc... cine esti? :))
Tocmai am gasit o intrebare care descrie perfect ce tip de comunitate eram, + raspunsurile. Un fel de group photo. :))
https://www.tpu.ro/......mea-reala/
*look at that boii, I was being compared with Ashadow*
Nu te asteptai la mine? Credeai CA Cu mentalitatea de atunci pe care o aveam, nu supravietuiam mai mult de 2 secunde in viata reala, sau ce, mhm? Te asteptai sa fiu mort acum, este?
God, eram asa de toxic. Unii mai spun ca si acum sunt toxic - aia care nu stiu versiunea mea de 14-year-old-butthurt-f. uckboy
Asta sunt eu https://www.tpu.ro/utilizator/pgol
Nu neaparat, dar intr-un timp erai extrem de inactiv si credeam ca ai terminat cu site ul asta, ca multi altii *lacrima*
Mda...
T/A 2012-2013-2014, those were good times. M-am m-ai intalnit cu fata aia, Smileyesotulmeu / Smaili, pentru ca a mai intrat in Mai, nu stiu dac-o stii tu, dar vad ca si ea e inactiva acum.
Tu ti-ai pierdut parola de la contul vechi, sau?
Pai dupa ce am primit "avertisment" mi-am bagat pleu si n-am mai intrat, oricum parola n-o mai stiu sigur.
Era fain pe aici, povestile despre user i and shitz. Acum vad ca e doar unu cu numele chifteluta nu-s cum...care e super fumat
Pacat
Aici sunt, m-am reincarnat acum ceva timp pentru a bantui din nou site-ul cu raspunsurile mele extrem de irelevante.
Nici nu avea cum, nu am frecventat prea mult pe aici
DaciaRomania întreabă: