Super tare...
Uite cam ce faceam eu cand eram mica: cu un bat omoram pisoii aia micuti si dragalasi..nu stiu de ce faceam asta. Imi vine sa ma bat singura!
Sau omoram gainile...pfu,eram nebuna!
Imi bagam degetele in gura. si acum pot
Odata m-a pacalit mama ca (,) covorul nostru era zburator. Eu stateam pe el si nimic. am si plans.
Cam atat. Bine, sunt mai multe dar nu le mai tin minte.
Nu prea imi amintesc ce se intimpla cu mine atunci, unicul lucru ce il tin minte e ca alergam fara sens singur nu-mi dau seama de ce...
Si inca ceva, ce mi-au spus parintii e ca m-am inchuiat in baie si nu stiam cum sa deschid iar usa si ca sa ma scoata de acolo au scos geamul...
Si inca un lucru care il tin minte e cum state-am in bratele la sora mea mai mare si "cintam" la pian.
Chestii stupide nu prea in minte.
Omorai pisoii? OoO daca mi-ai fi spus asta fata in fata, te legam de un copac. Saracuuutiiiii T^T
Ce dragalasa erai )))
Sincer nu mai stiu... Stiu ca stateam noaptea de Craciun sub brad sa-l astept pe mosu' si niciodata nu-l vedeam(oare de ce?)
Credeam ca tot ce zboara se mananca ))
Te-ai încuiat in baie? :]]
Am patit asta, dar in dormitor.
Fara legatura cu subiectul, daca tu esti in poza ......like wtf? Da esti a naibi de buna
Dragalasa? Eram un drac mic.
De Crăciun, ce vremuri...ce vremuri
Eu stiu ca pe orice puneam mana tot stricam... aveam masinute si eram curios ce se afla in interior, stateam la bunica cu o verisoara si ii luam papusile si le muscam de cap si le rupeam picioarele si ea plangea si eu radeam
Pe ce pun eu mana crapa" asta îmi zice mereu mama.
In fata ei? Ce copil rau. Biata fata plângea si tu...
Sau stiu ca odata ma uitam la Scooby si era un vampir pe-acolo,si eu mica si natanga cum eram, m-am speriat, credeam ca iese din tv si vine sa ma muste ) apoi am iesit din casa, nu mai spun ca am lasat usa deschisa la perete, asa ca putea intra oricine s-am iesit in fata blocului si am stat acolo pana a venit bunica-mea si a inceput sa rada desi nu stiu ce era asa amuzant ca eu trecusem printr-o sperietura de la Scooby
Aaa si de-atunci nu m-am mai uitat la Scooby
Mereu cand plangea eu radeam... si acum o mai necajesc, dar reactioneaza agresiv
Credeam ca oamenii sunt suparati pe acel puc( la sportul ala cu puc pe gheata)
Credeam ca sunt un inger.
Credeam ca o sa fiu cel mai destept.
Citeam foarte mult despre prafuri extraterestre si credeam ca... da
Credeam ca va veni apocalipsa. Bine, sincer inca cred. Apocalipsa incoming...
Apropo, plangeam cand murea un tantar, la propriu. O daca am omorat un tantar cu apa din greseala si am plans o o ra. Si asta, nu dau nume, (VibeTrix) omora pisoi.
Asa-i ca-i buna? Mi-a promis ca de ziua mea imi face tot ce vreau.
Pisoiii si eu plâng cand mor anumite animala. Nu insecte. La pisici, pai daca ar pati cele 4 flocosenii ale mele ceva, mi s-ar duce toata apa din corp de la atata plâns.
Waaaaaa am realizat...nimic
Poate o conving pe Sweety sa pună poza.
Sunt enervante rau desenele alea. Scooby, spaima copiilor.
Pe cat de dragute par, pe atat de inspaimantatoare sunt
http://giphy.com/gifs/scooby-doo-bigsistersam-dum-n7ve7zM7uW4lG
Nuo? :(
asta merge?
http://giphy.com/gifs/hug-scooby-doo-trRMD19joXUgU
Credeam ca bananele se invinetesc pentru ca fac box cand nu le vedem.
Credeam ca o sa gasesc o comoara in gradina asa ca am inceput sa sap si am tot sapat, pana cand am dat de o teava de canalizare.
Credeam ca, curentul electric provine de la tipari.
Si cam atat...
Julyly2089 întreabă: