Oooo norocosule, ma primesti si pe mine? Hai ca fac cinste.
Am si eu doi motani, vrei sa ii combinam? Cat se distreaza motanii mei eu ma joc cu stapana
Tell me why!
Does everything that I love get taken away?
From me!
Why?
You take me to the edge
Push me too far
Watch me slip away
Holding on too hard!
Tell me
Why?!
From me?
(From me?)
Here I am alone again
Alone again
Here I am alone again
Si cum vrei tu sa combinam motani? Ca doar nu-s gay. Si daca motanii sunt ai tai, nu tu esti "stapana"?
Pai si tu ai tot motani? Tu esti stapana si daca ai tot motani lasa ca nu e problema, ne jucam noi, ei stau la un soarece sub umbreluta
Tu esti cand erai mic. Sa recunoastem, arata-i a tocilar.
Mie imi vine mereu sa plang cand vad un pisoias ratacit (, sa nu mai zic daca ar pati ceva ''flocosenia'' mea
Credeam ca sub casa e o gaura neagra , credeam ca bunica are un vas cu aur sub pat , odata am incercat sa intru in televizor, si era sa-l sparg ), m-am tuns singura , cam atat imi amintesc
Eu nu ma juleam/nu cadeam prea mult cand eram mic...nu inteleg de ce toti cadeati cand erati mici...
In fine. Cand eram mic imi luam jucariile si faceam razboi =)) Dupa vedeai prin casa soldatei cu picioare/maini si chiar si capete rupte. Ce pot sa zic, imi placea sa ma simt ca pe front, nu crutam soldateii care nu erau in stare sa reziste :>
Iarasi. Aveam jucarii B Daman.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/71a4ZeiNs2L._SL1100_.jpg
Astea aveau o bila in mijloc daca vezi ...si puteai sa tragi cu ea. Cati nu am spart eu in duele... =))
(ii puneam sa traga 1 in altul)
Muult timp am crezut ca inima noastra arata exact asa:
http://anonimul.eu/......20x352.jpg
Credeam ca parintii pot sa-mi citeasca gandurile.
Credeam ca Mos Craciun, Iepurasul si Zana Maseluta sunt spirite ce revin la viata ca sa recompenseze copiii cuminti :>
Credeam ca eram in permanenta privit de cineva dar nu bagam in seama.
Credeam ca jucariile prindeau viata noaptea, ceva in genul lui Toy Story.
Credeam ca toti oamenii sunt buni. (SOO SAD!)
Cam atat... =))
Daca nu aveai 15 ani te ceream de nevasta O femeie care se joaca e ceva de vis
Pai cine a zis ca ma joc.
Joaca-te doar cu Suck, ca nu se supara nimeni.
Noo,ma joc cu tine. Am o fantezie, fetis, pentru ochelariste si blonde deja e bonus Intrebarea e alta, de ce discut eu asa ceva cu un copil de 15 ani? Am devenit tare iresponsabil hai sa vorbim despre papusi.
Nu-s ochelarista...adica, doar îmi plac, nu-s de vedere.
Dar de unde stii ca am 15? Poate sunt mai mare ca tine, poate nu.
Copil (--〆) cuvant nepermis in vocbularul meu.
Papusi. Stii papusile alea cu care poti manipula oameni? Iti fac una. Vai de tine va fi. :]]
Dupa figura nu ai 22 sau mai mult, ai maxim 15-16. Daca vrei si iti place poti sa imi spui,, taticule,, ca sa fim perversi pana la capat OOO faci o papusa din aia, si ma imobilizezi si ma dezbraci si... Da vreau, vreau. Vrei sa demonstrezi ca esti mai mare? Scoate buletinul sa vedem!
Da tu esti mare rau. Scot buletinul si iti tai capul cu el.
Am 22 femeie, ce vrei ma rog? Tu la 15 ani nici cu puta nu te joci
Nici nu vreau sa mă joc. La 15 ai mei, vreau sa termin liceul si dupa sa dau la facultate. Si când o sa am 22 ai tai, o sa mă gândesc la altele.
Julyly2089 întreabă: