Internet who.re detected. Hai frate, din trei in trei zile va plangeti in ce hal a ajuns categoria. Ma doare in paispe' ca tu intri o data la 10 ani. N-ai putea sa nu mai intri de loc?
Si "intrebarea" pe care ai pus-o tu, e pusa in fiecare zi sau la doua zile sigur! Asta ti se pare amuzant?
Stii,ai putea sa mai citesti intrebarea odata, si inca o data, si inca odata.pana ti-ai da seama ca acolo scrie ' intru o data la 10 ani si. '. Daca nu stii sa citesti tot, nu te mai grabi sa faci pe "smechera" la intrebari d-astea. (:.
Nu fac pe smechera, pur si simplu mi se pare penibil, ca se gaseste fiecare sa critice o categorie sau site-ul in fiecare zi! Si deja devine si asta enervant!
Alina zicea ca intrebarea e pusa la 2-3 zile de fiecare user.Nu ca e pusa de tine.Asa ca mai bine intoarcete in cripta din care ai venit si ne vedem peste 10 ani.
Iubiți-vă în altă parte
Şi voi plângeţi în altă parte! Te iei de useri veterani, mă şchioapă ne****ă. Dacă iubeaţi atât de mult vechiul ta de ce pana mea vă plângeţi ca nişte pisici plouate? Nu vedeţi că voi aduceţi şi mai mult prostia pe aici? Credeţi că sunteţi sânge-n *** dacă vă plângeţi şi vă daţi mari? Panarame de oameni.
Nu vrei să te iubesc în gură?
Nu înțeleg lătratul, scuze
Ti-ai dori tu
Chiar crezi că am chef să mi se facă felație de anorexice minore? De fapt, chiar aș vrea. Mâine la 1 pe Lipscani la Curtea Berarilor. Faci cinste primul rând de bere.
Bere? nu mersi.
În pana mea, eşti din 5 februarie, uită-te la noi şi nu mai comenta.Ce vechi TPU crezi? Nici nu l-ai văzut, şi nu meriţi. Dacă pleci ai o nucă.
Esti cu cateva luni mai "bătrân" uau.
Da,e 'uau' fiindcă eu măcar am ştiut ce era, nu ca tine.
Ce era ce? încerci să pari ce nu iești?
9, asta dupa avatar (pe acest cont poate sta si mama, si tata si bunica ta, asa ca...
Asta n-ar fi prea greu de intuit. Evident, tu nu ţi-ai putea da seama câţi ani am eu, căci eu nu mi-am etalat posteriorul pentru a atrage cârnaţi, înainte să ştiu pe ce planetă trăiesc. Dar noh. Tocmai despre copilaşii ca tine e vorba.
Auzi bai, asta 'intelectual" de la t/a. De ce @#$%^^& nu te cari tu in alta parte?
Ne-ai luat la injuraturi pe toti,huh?
Pai macar daca vrei sa ma jignesti, fa-o cum trebuie, nu ne incurcam cu jumatati de masura.
Ciocu' mic si joc de glezne
Chill, biatch.
Mă-ta!
Tactu'.. Rahaturi? sunt mai deșteaptă ca tine cu cam... ehm...99%.
Buna gluma
Ai un os, fara carne, clar!
Încă nu te-ai evaporat? Ce-i cu replicile astea căutate pe google? Chiar așa avansată e... simplitatea ta mintală? Eu nu mă iau de oameni inteligenți, ci de .uhmm...restul.
Daca ai fi asa desteapta, nu te speria de acest cuvant, e ceva omenesc, poate o sa iti explice cineva mai bine ce inseamna, in fine, sa trecem la ale noastre, dupa cum spuneam, daca ai fi asa desteapta, nu ai mai continua aceste discutii, care pana la urma nu ajung nicaieri!
Asa ca, din momentul asta o sa le inchei eu, si o sa te bag la ignore, pentru ca vad, ca nu te duce capu' mai mult de atat!
Bye bye!
Sunt si analfabeti.cica -iiiesti-.nu i-am mai dat reply ciuyii aleia fiindca.nu merita ca prostia ei.na ma rog.
Eu i-am bagat in lista de ignore!
Astazi am bagat 2, a fost oferta
Nu cred că vorbeai de mine, nu?
Daca te simti, inseamna ca puti. (:.
Ba intelectualo, daca ai chef sa fii pocaita du-te la categoria "religie".
Ma mir ca nu ai uitat sa respiri
Mama,cati oameni "maturi" pe aici, lasati-ma in @#$%^& mea in pace si uitati-va la alta intrebare. In plus, am spus "A, și păstrați-vă " huiduielile " pentru mamele voastre, pe mine nu mă impresionați. (:. ". Si, chiar crezi ca nu am varsta neceasara pentru a bea bere?. Sunteti patetici.
*şansa mea să strălucesc*
Moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ri. Dacă nu ai motivaţie, îţi dăm noi una... de cap.
Mai bine intrebarile alea la care mai razi cand vezi cum poti face trolling cu ei fara sa se prinda,decat lamentarile voastre ca "vai,T/A nu mai e ce-a fost,hai sa-i dam afara din tara".Si daca ne rogi sa murim si nu vrem, ce ne faci?
Vai, n-a mai intrat de 10 ani, hai s-o facem presedinte!
P.S:Si eu am avut acelasi avatar, you troll.
Ceea ce scriu nu are legatura cu intrebare.
Imi zici si mie ce inseamna "trolling"?
Daca nu iti place categoria de ce *** mea nu-ti faci cont pe alt site? eu stiu ca atunci cand ma streseaza ceva renunt la lucrul respectiv si nu mai fac atata zarva! e mai simplu sa dai logout decat sa postezi texte penibile si de toata jena!
Ești de-al meeeu! Asta mă întrebam și eu... unde sunt vremurile în care chiar râdeam și erau oameni inteligenți care înțelegeau sarcasmul :-
Nu vezi cati copii esuati?
Sa crapi ca suntem copii esuati?
Te apuci tu, un copil facut pentru alocatie, cu net de doua saptamani sa te rupi pe aici in scheme,
La cat esti de prost ma mir ca nu ai uitat si cum sa respiri
Sincer, el nu te-a jignit - te-ai simțit singură. Nu încerca să arăți cât de superioară ne ești că... nu ne ești. Eu am 14 ani -mă vezi că mă comport ca toate animalele pădurii și fac pe descreerata? Nu. Dacă pierzi un argument nu trebuie să recurgi la violența verbala. Repet - tu te-ai simțit singură, te-ai autoofensat.
Serios? nu imi dadusesem seama! Multumesc ca m-ai luminat!
Hai, scutiti-ma de rahaturi scoase de copii de 14 ani!
ciao!
Bla, bla, bla
Bai fratitilor din cate stiu eu acest site doreste sa raspunda oamenilor la intrebari la care nu au raspuns prin noi bine inteles. Daca ne certam ca idiotii ce sens mai are? Inteleg ca unii sunt enervati de unele intrebari fara sens, stupide, sau de-a dreptul proaste. Dar avem si optiuni pentru a nu mai vedea intrebari de acest gen. Asa ca daca o intrebare te deranjeaza si are un inteles mai obscen raporteaz-o sau nu o mai baga in seama. Oricum se vor posta alte intrebari idioate, iar cei ce vor avea contul suspendat, isi vor face altul si tot asa. Vorba aia "padure fara uscaturi nu exista".
TwixulDrept întreabă:
RainDrop întreabă:
DaciaRomania întreabă: