Mi-am uitat telefonul in baie, iar cand bunica mea facea baie a inceput sa vibreze (era pe silentios) si ea a crezut ca e cutremur si a iesit naked din baie si a inceput sa strige "cutremur".
Eu aveam o acadea în mână la școală și un pix. Trebuia să îmi scriu tema la franceză și am pus acadeaua pe caiet vrând să-mi scriu tema. Când mi-am dat seama m-a bufnit râsul.
Planuisem intr-o seara sa fac sex cu prietena.Si de ametit ce eram ca bausem(pentru tupeu) in loc sa intru la ea in apartament, am nimerit la vecina ei, o blonda cu sanii mari.Acuma daca tot am nimerit unde am nimerit, poate a fost mana sortii...
Odata ma uitam la TV si cineva o zis va ma duc pana afara, dar eu am luat si telecomanda cu mine
Sau odata mancam inghetata si am aruncat cutia cu cot lingurita
si eu am patit ceva de genul.
eram la scoala si nu stiu ce mancam si aveam intr-o mana creta si in cealalta mancare
vorbeam cu colegi si...mi-am bagat creta in gura
Eu chiar azi in loc sa pun paharul pe masa l-am aruncat la w.c si am tras apa fara motic
Alta data nu mai incerca sa dai in animale stii cum se zice " Ce stie taranu, arunca ciocolata si mananca ambalajul"
O data nu gaseam telecomanda la televizor si am intrebat-o pe maicamea dar telecomanda era la mine in mana
Si eu odata am vrut sa imi spal papucii si am luat unpapuc in mana sa il spal si intre timp a venit mama sa ma intrebe ceva iar dupa asta am uitat unde am pus papucul dar el era chiar in mana la mine si m-am invartit prin casa vreo 15 min
Pai astazi m`a pus mama sa golesc uscatorul de vase si inloc sa pun tacamurile in sertar le-am bagat in frigider
Julyly2089 întreabă: