De amintim de trecut fiindca viitorul inca nu a fost si deci nu ni-l putem aminti.
De ce exista univers? Nu-ti pot raspunde la aceasta intrebare insa presimt ca multe intrebari vor avea raspuns in cativa ani.Foarte multe...
Pai viitorul nu ai cum sa ti.l amintesti pentru ca inca nu s.a intamplat
Si universul exista pentru ca deoarece fiindca intrucat de.aia
Asta da întrebare de T/A. Oricum de ce ne-ar preocupa aceste întrebări? In momentul de fata este mai bine sa fii ignorant decât sa iti bati capul cu niste lucruri la care nu vei avea niciodată un răspuns.
Si din cauza aceasta nu vei avea niciodata un raspuns, pentru ca nu iti bati capul.
Când vei avea tu un răspuns promit solemn ca iti las toate bunurile mele. Pana atunci bate-ti capul ca sa ajungi pe patul de moarte la concluzia mea.
Nu te lasi nu? Nu te lasi?Imi place de tine
Multumesc.
Deoarece: Timpul nu exista cu adevarat in spatiu, omul il masoara in rotatiile planetei. Timpul este volatil deci poti spune -acum- ca distanta de cateva sutimi de secunde ca deja este trecut. Well ..ma uitam eu pe Nat Geo si se spunea ca erau doua lini de materie care se miscau paralel si ca odata s-au atins si au produs o explozie din care s-au produs nori de gaz si praf si au inceput sa arda si asa s-au format stele.ti-as explica mai mult dar ma rog.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: