Iuhuhuhuhuhuiiii! Iuhuhuhuhuhuhuiiiiiiiii!
Huţa... huţa-n maşinuţa...
Entran Forte pentru fomei.
A sunat cam stupid, stiu. "Nu comentez, dar imi place..." Anyway, esti printre utilizatorii pe care ii am sub urmarire generala. Thumbs up for you!
E vechi videoul, dar ar merge, cu toate ca as vrea sa vad fata lui Mihai Petre cand o s-o auza : IUhuhuhuhuhuhuuui!
Cat de rea sau rau poti fii, asa oameni ca tine trebuie impuscati caci astea imputesc societatea
Nu m-a deranjat deloc, chiar. Sper ca, conducerea site-ului sa ia o masura privind continutul jignitor pe care il are mesajul lui.
Da, e vechi. Acum 2-3 zile l-am gasit si eu prin intermediul altei intrebari. Chiar as vrea sa ii vad expresia lui Mihai Petre.
Lasa ca site-ul are probleme sale b-), un mic troll nu face nimic rau, mi-am exprimat punctul de vedere, sunteti chiar stupizi.
Mai epurel, eu nu inteleg care-i problema ta. Eu am pus o intrebare inspirata de la o alta intrebare ca sa zic asa(nu e originala). Si de asemenea, intrebarea mea necesita un raspuns monosilabic, fara personificari sau epitete(pe care tu le-ai introdus, doar asa...)
Pe care eu nu l-am cerut. Daca puneam intrebarea in alt mod: " Ce credeti despre acest video?", atunci puteai sa scrii ce vroiai. Dar eu la intrebarea asta, am vrut un raspuns format din "Da" sau "Nu", fara alte impresii si opinii neimportante.
Tu ai pus o intrebare, eu mi-am exprimat punctul de vedere, nu ai zis ca n-ai nev. de raspunsuri de genul, multumesc.
Cred ca se subintelegea sau un om cu un minim de inteligenta, probabil, stia ce raspuns necesita intrebarea.
Am avut, AM dreptul la libera exprimare, nu-mi de intrebarea ta.
Ti se pare ca ti-am luat eu vreun drept? O intrebare e pusa ca sa primeasca raspunsuri in concordanta cu continutul ei si sa respecte cerintele impuse! Credeam ca o stii, epurel...
Las-o ma aici
Ca sta bine.Eu una sunt amuzata cand vad ca doi useri se cearta.
Ma rog, acum e putin diferit. E un user si o bovina.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: