| Seducatorul a întrebat:

Mi-e mila si sila de cum a ajuns T/A-ul in prezent in comparatie cu acum 5 luni cand era full si toata lumea era fericita!
Intrebare-Ce-ati facut maaaa de-ati abandonat si maltratat T/A-ul?!

18 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Nu mai noi sau tu? Hai nu mai chisa nervii pe noi si priveste inainte ca vom reusi.
(iar daca nu vom varsa)

| Musique a răspuns:

Le-am dat coate la toți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai fain era in iulie, atunci chiar aveai la ce raspunde, prima pagina era mereu full, de cand a aparut David cu desenele lui tampite ala totul s-a dus de rapa.

| Kalla a răspuns:

Faza este ca voi astia tari (tu exceel veruzta presedintaswetterland etc) ati format o comunitate foarte amuzanta si frumoasa, o familie.Cei care intra pe siteuri ca TPU (nu toti) sunt persoane care in viata reala nu prea au multi prieteni, sunt retrasi si plictisitori, au o viata inutila.Au vazut ce familie minunata ati devenit, alin hermafroditul, chat-ul de pe net si intrebarile ce vorbeau despre ce ati putea face daca v-ati intalni. Faza este ca plictisitorii astia pe care nu ii baga in seama nimeni ar dori sa faca si ei parte din comunitatea voastra asa ca se baga in seama si pun intrebari ca dobitocii.
Uita-te un pic la intrebarile de pe T\A! Sunt de toata jena.De asta nu prea mai stau pe aici.

| Ayako a răspuns:

A început şcoala..alea,alea.

| suităr a răspuns:

Școală. Ce vrei?

| Ashadow a răspuns:

UH,dacă tot ți milă dă ș mie 3 lei.

| Furculingură a răspuns:

Tu n-ai şcoală?

| Dippa a răspuns:

Şcoala e de vină nene, şcoala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Kalla):

Mori în chinuri! Chat-ul ăla e cea mai mare porcărie care a existat vreodată -.-

| ViseleSmulgGratii a răspuns (pentru Kalla):

Ma lasi sa-ti sap o groapa in sufragerie?

| AikkoxD a răspuns:

Nici acum 5 luni nu era nimeni. Şi nici acum 1 an. Sau ba da, erau numai d'ăştia de 13 ani, maxim. Nu ştiu ce vă tot plângeţi atât. Mie mi s-a luat de mult de T/A. De aia am început să intru destul de rar.
Până şi Iustinel era amuzant! *oh God, ce-am zis?* Cred că-s maxim 20 useri de la T/A care ştiu cine e Iustinel. Sau era.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Vrei sa te chish in frieza? bai frijidier care esti fijidier, numai ce mi-am aruncat privirea pe activitatea ta si n-am gasit mai nimic interesant ca sa reprezinte aceasta categorie, nu cumva tu esti spanul din povesta lui Harap-Alb? de cand mi te caut... de paduchi

| Anisia170 a răspuns:

In iulie era cel mai frumos... nu am mai intrat pentru ca:
1. scoala
2. nu mai plictiseam
3. nu mai aveam cu cine vorbi
4. t/a a luat o razna!

| condemnedAntagonist a răspuns (pentru AikkoxD):

Iustinel nu era chiar aşa amuzant, dar făcea ce făcea şi mai agita apele, măcar ne mai scăpa de monotonie.
Şi, dacă e să o luăm aşa, niciodată nu a fost T/A-ul mare chestie.Pot găsi o întrebare din fiecare an în care cineva se plânge de cum a ajuns categoria.Doar că sunt ăştia idioţi şi nu văd pe ce lume trăiesc.

| AikkoxD a răspuns (pentru condemnedAntagonist):

Am uitat ghilimelele. Şi heey, 80% din userii de pe atunci îl considerau amuzant, aşa că şşşt. Păstrează secretul

| RAY a răspuns:

Desi si plangi si vomiti in acelasi timp?