Bah, nu ma mai speria ratatule/ ratato, ca am crezut ca esti Apache, Si am si o porecla pentru tine, analfabet, agramat, incult. Care dintre ele iti place ?
Mie nu-mi place budinca *minciuni* du-te si intreab-o pe maica-ta.
Prima data, exista o regula de intrebari, cauta la reguli.
Second, il copiezi pe comy, nici nu stii de unde vine comy
third, cine esti?
1.pun cate intrebari vreau, nu e o regula la TPU prin care poti doar un numar maxim de intrebari pe tot contul deci...
2.aia nici macar nu se poate citi-_-
3.multumitA.sunt fata-_-
1. Ne enervează.
2. Asta e prescurtarea de la numele tău, doar literele de la început, şi nu îmi pasă dacă nu se poate citi.Singură nu îţi poţi găsi poreclă?
3. Ok.
Te-ai întors :3.
Greșit.Am revenit pentru o zi, până și TPU e bun în perioade de plictiseală acută.
Da,numai că vezi şi tu ce specimene sunt pe aici -.-.
Vezi ca e gresit din punct de vedere gramatical, just sayin'.
De ce să îţi punem o poreclă? Oricum nimeni nu vorbeşte despre tine. Nici măcar nu ştiu cine eşti.
Cand am vazut avataru' am crezut ca esti Apache,dar mi se parea mie ceva neobisnuit, asa ca m-am uitat peste intrebari, si tu esti ala/aia care face comicurile alea naspa.
știi... nu știu exact ce ai vrut să spui prin numele tău dar cred că din punct de vedere gramatical ai greșit niște chestii:
1. corect ar fi [...]BetterThings[...]
2. este than, nu then, then înseamnă "după, apoi" și than înseamnă "decât".
Intrebarea(T/A guys)am pus-o si anume daca vreti budinca dar tu nici macar nu ai citit pana la capat.defaft nu stiu daca stii sa citesti-_-.Si stai tu calma ca nu ma aleg aici e t/a si am pus intrebare, singura care se prosteste de aici esti tu fiindca nu sti ce gen de intrebari se pun la t/a -_-
Si... care ar fi intrebarea? n-ai ce face si ti-ai zis sa te prostesti pe aici poate te alegi cu o raportare ai grija
TheQueen1 întreabă:
Julyly2089 întreabă: