Si... care ar fi intrebarea? n-ai ce face si ti-ai zis sa te prostesti pe aici poate te alegi cu o raportare ai grija
Intrebarea(T/A guys)am pus-o si anume daca vreti budinca dar tu nici macar nu ai citit pana la capat.defaft nu stiu daca stii sa citesti-_-.Si stai tu calma ca nu ma aleg aici e t/a si am pus intrebare, singura care se prosteste de aici esti tu fiindca nu sti ce gen de intrebari se pun la t/a -_-
1.pun cate intrebari vreau, nu e o regula la TPU prin care poti doar un numar maxim de intrebari pe tot contul deci...
2.aia nici macar nu se poate citi-_-
3.multumitA.sunt fata-_-
1. Ne enervează.
2. Asta e prescurtarea de la numele tău, doar literele de la început, şi nu îmi pasă dacă nu se poate citi.Singură nu îţi poţi găsi poreclă?
3. Ok.
Prima data, exista o regula de intrebari, cauta la reguli.
Second, il copiezi pe comy, nici nu stii de unde vine comy
third, cine esti?
știi... nu știu exact ce ai vrut să spui prin numele tău dar cred că din punct de vedere gramatical ai greșit niște chestii:
1. corect ar fi [...]BetterThings[...]
2. este than, nu then, then înseamnă "după, apoi" și than înseamnă "decât".
Cand am vazut avataru' am crezut ca esti Apache,dar mi se parea mie ceva neobisnuit, asa ca m-am uitat peste intrebari, si tu esti ala/aia care face comicurile alea naspa.
Vezi ca e gresit din punct de vedere gramatical, just sayin'.
Bah, nu ma mai speria ratatule/ ratato, ca am crezut ca esti Apache, Si am si o porecla pentru tine, analfabet, agramat, incult. Care dintre ele iti place ?
Mie nu-mi place budinca *minciuni* du-te si intreab-o pe maica-ta.
Greșit.Am revenit pentru o zi, până și TPU e bun în perioade de plictiseală acută.
De ce să îţi punem o poreclă? Oricum nimeni nu vorbeşte despre tine. Nici măcar nu ştiu cine eşti.
TheQueen1 întreabă:
Julyly2089 întreabă: