Vo1 p4m4nt3n11 1ns1stat1 s4 1ntroduc3t1 1n c4pul tuturor c3lor d1n sp3ci4 vo4str4 lucrur1 gr3s1t3 1ntr-o gro4z4 d3 f3lur1,tot1 c31 c4r3 jo4c4 jocul 4c3st4 sunt do4r n1st3 buc4ti d1zgr4t1o4s3 d3 r4h4t.
Put3t1 s4-m1 r4port4t1 r4spunsul dec4t s4 ven1t1 cu 4rgum3nt3 4b3r4nt3.
Sa iti explodeze un Creeper in casa si sa te urmareasca doi Spider Jockey.
Si un EnderDragon si 1000000000 de Endermani
Da, la naiba. O sa ai un lag de crepi. Sa zicem doar un EnderDragon si vreo 50 de Ghasts pe langa casa ta. Ah, da. Si un Wither bonus. Doi chiar.
Iesi din capul meuuU
# gelos pe faptul ca sor-sa i-a facut doar lu' ta-su un castel cu un etaj de sticla
# si il mai si apara de zombi
Reclama mod on : Joaca-te si Team Fortress 2 (pe STEAM)
Reclama mod of : - O sa te bata creeperi la cap de atata minecraft.
Stai cam prost la capitolul "etică", dar societatea acceptă introvertizarea celor cu neocortexul cariat ce vor să-şi exteriorizeze sentimentele faţă de... gata bă cu filozofia. Probabil melodia asta te va linişti şi te va pune într-o bună dispoziţie sufletească: www.youtube.com/watch?v=_rVvjslF6M8
Nuştu de ce, da'-mi place. Îmi plac riff-urile alea sludge executate de o chitară cu 30 de corzi, îmi plac versurile, că deşi vocalistul n-a prea dat-o-n figuri de stil, mesajul ce vrea să ni-l transmită are un caracter metaforic, însă subtilitatea inegalabilă a versurilor şi linia melodică similară cu cea din majoritatea melodiilor executate de artişti adepţi ai stilului depressive/suicidal green metal ne va pune grav pe gânduri.
Lama pletoasă o băut prea mult, n-o băgaţi în seamă.
Bai, frate... Ce va place asa mult la jegul ala de joc?
Jucati Battlefield 3 si 4, ETS 2, L.A. Noire, NFS Rivals, Most Wanted 2, nu tampenii d-astea facute pentru primele calculatoare.
Enderdragon,enderdragon,enderdragon,enderdragon,enderdragon,enderdragon
Herobrine, Herobrine, Herobrine, Herobrine
Joc Minecraft de ceva ani si nu am moduri... nu rezist... #creepers