Vo1 p4m4nt3n11 1ns1stat1 s4 1ntroduc3t1 1n c4pul tuturor c3lor d1n sp3ci4 vo4str4 lucrur1 gr3s1t3 1ntr-o gro4z4 d3 f3lur1,tot1 c31 c4r3 jo4c4 jocul 4c3st4 sunt do4r n1st3 buc4ti d1zgr4t1o4s3 d3 r4h4t.
Put3t1 s4-m1 r4port4t1 r4spunsul dec4t s4 ven1t1 cu 4rgum3nt3 4b3r4nt3.
Stai cam prost la capitolul "etică", dar societatea acceptă introvertizarea celor cu neocortexul cariat ce vor să-şi exteriorizeze sentimentele faţă de... gata bă cu filozofia. Probabil melodia asta te va linişti şi te va pune într-o bună dispoziţie sufletească: www.youtube.com/watch?v=_rVvjslF6M8
Nuştu de ce, da'-mi place. Îmi plac riff-urile alea sludge executate de o chitară cu 30 de corzi, îmi plac versurile, că deşi vocalistul n-a prea dat-o-n figuri de stil, mesajul ce vrea să ni-l transmită are un caracter metaforic, însă subtilitatea inegalabilă a versurilor şi linia melodică similară cu cea din majoritatea melodiilor executate de artişti adepţi ai stilului depressive/suicidal green metal ne va pune grav pe gânduri.
Lama pletoasă o băut prea mult, n-o băgaţi în seamă.
Sa iti explodeze un Creeper in casa si sa te urmareasca doi Spider Jockey.
Enderdragon,enderdragon,enderdragon,enderdragon,enderdragon,enderdragon
Herobrine, Herobrine, Herobrine, Herobrine
Joc Minecraft de ceva ani si nu am moduri... nu rezist... #creepers
Bai, frate... Ce va place asa mult la jegul ala de joc?
Jucati Battlefield 3 si 4, ETS 2, L.A. Noire, NFS Rivals, Most Wanted 2, nu tampenii d-astea facute pentru primele calculatoare.
Si un EnderDragon si 1000000000 de Endermani
Da, la naiba. O sa ai un lag de crepi. Sa zicem doar un EnderDragon si vreo 50 de Ghasts pe langa casa ta. Ah, da. Si un Wither bonus. Doi chiar.
Reclama mod on : Joaca-te si Team Fortress 2 (pe STEAM)
Reclama mod of : - O sa te bata creeperi la cap de atata minecraft.
Iesi din capul meuuU
# gelos pe faptul ca sor-sa i-a facut doar lu' ta-su un castel cu un etaj de sticla
# si il mai si apara de zombi