Infidelii astia l-au infuriat pe Allah de asta se intampla asta cand eram eu in 2013 era mult mai misto acoma mai mult plangi de la dramele unora de aci decat sa razi.
Cam are dreptate (la ultim parte), in rest nu stiu...nu-s de asa mult timp pe TPU
Pai la ce te astepti... tu esti amuzant? Tot ce faci e sa te plangi de toate căcaturile inutile, ti-am citit raspunsurile si crede-ma ca esti amuzant ca o flegma intr-un lac.
Uneori scuip in vasul de toaleta ca sa vad cat de sus sare
ar fi mai amuzant sa am un lac in care sa fac asta... oare ar sari mai sus?
Incearca sa scuipi cand mergi pe bicicleta... dar nu lateral, asa drept inainte.
Am scuipat odata cand alergam repede
tot asa, drept inainte
Incearca sa o faci contra gravitatiei
gen, tine-o in sus, stii? filmeaza si incarca videoclipul pe internet
Doar daca o tii tu... eu ma pricep la filmat, daca vrei sa faci si tu un ban cinstit.
Suculentule esti foarte amuzant. Vad ca acum te tii in frau , dar de ti-ai da drumul... multe s-ar face.
Adica nu tu erai suculentu' adica Suck sau stai, tu esti Tudorel ala, dar de fapt poate ma iei la misto acum.
Marihoana , pai la un pret bun, desigur. Daca-mi spui cine esti.
Sterge-ti mucii, ca ma umpli. V-vad ca esti nou p'aci si inca nu te-ai saturat? categoria asta e plictisitoare ca dracu
De ce te vad prima data? poate te chema altfel inainte si te tin minte.
M-am lasat un an m-am apucat iar si tot asa...din luna in luna, d'aia nu ma stii ca incepusem sa ma plictisesc
Cat de patetic, si cat de plin de ironie muradara care ma enerveaza.
Ce ai alege sa fii, un vrajitor rau sau un vrajitor rau |?
PinguinuL întreabă:
AllForOne întreabă:
Asdfasdefta întreabă: