Nu vad nimic de ras, am intrebat si eu dar daca tu ai luat asta cu o ironie de rahat nu ai decat sa razi in continuare.
Ironie? nu am folosit ironie in raspunsul asta.
Daca se duce de rapa categoria este numai vina mofturosilor de 13-15 ani care nu inteleg umorul adevarat si isi plang de mila intr-una.
Ce caterinca sa fac cu tine daca te simti lezat la fiecare glumita si esti atat de deprimat?
Asa erau glumele prin 2013, de astea radeau toti, a da, si raboaiele dintre nutela si fineti fratii mei cu cancer...
Vrei sa spui ca sa o sugi pe mentosana si sa atentie "veolezi" oameni e umor. Uahahaha ce de ras.
Mda...Atsu cam are dreptate... cei care am ramas raspundem asa, de plictiseala nu ca sa fim neaparat amuzanti, asta e adevarul.
Insa este numai vina noastra. Daca nu atunci a cui sa fie?
#plictisiealademoarte
V-v-vv-reau sa am o nimic xD, ma Andriusha tu ce vrei sa ai?
Ce vreau sa am? Pai momentan am totul!
Daca esti duhul din lampa si ma intrebi "Ce vreau?" atunci ti-as raspunde o prietena sau daca nu atunci cel putin o inghetata caci am ramas fara momentan si dabia maine la ora 9 pot sa fac rost de alta E inchis la magazin pana atunci...sau mai bine zis, nu ma trezesc pana atunci.
Crecă mă las şi eu de T/A, oricum ăştia numai sunt amuzanţi, pe Suck l-am văzut când fura un pepene din piaţă iar pe Sergiu când scârma după un morcov şi l-a mâncat Lipitoarea îi spunem lui, iar lui Suck îi spunem Tavaua
.
PinguinuL întreabă:
AllForOne întreabă:
Asdfasdefta întreabă: