SergiuBoss11 te ador raspunurile tale fabuloase, esti idolul meu eruoul favorit din istoria uomenirii. Te ubiesc, vreai sa imi mai dai raspunsuri de nota 1000000kkkkkkkkkk? esti erul mieu.
Eu am primit ultima funda ieri
Poate fiindca nu sunt elevate si pline de umor )...glumeam,scuze
Nu conteaza cate funde ai, nu astepta apreciere de la niste frustrati, nu in asta sta adevarata ta cunoastere si inteligenta.
Dar stii ca nu asa e "vorba" aceea.
vad ca esti rece in raspunsuri in ultima vreme.esti suparata ca m-am luat de copilul din poza ta?
Nu, eu cred ca-s la fel răspunsurile.
Da, are 5 ani si e băiat.
E o fata si arata bine.iti dai seama ca acum toti utilizatorii iti vor raspunde la intrebari
DaisukiFu.ckingKillYou
"Mustar sau ceapa?" 50 de raspunsuri
"vai ce desteapta si inteligenta esti"
"Doamne, niciodata n-am crezut ca voi gasi o zeita a cunoasterii ca tine"
SergiuBoss11
"Ce parere aveti despre consecintele dilatarii stratului de ozon?"3 raspunsuri
"taci ba, fmm cu intrebarile tale"
"ba da prost esti, du-te dracu"
"ba Sergiule, taci in mm si lasa-ne cu prostiile tale"
Nu.Ce ma? Sa-mi zică mie asa? Doamen fereste, vrei sa pacatuiasca? Pune si tu chestii ciudate si te trezesti cu răspunsuri. Poti începe cu o poza de profil. :]] si daca nu ii ai pe toti la prieteni, nu raspund, ca nu vad notificari si le e lene sa se uite la categorie.
Nu ii trec eu la prieteni sa faca ei primul pas, in caz ca le plac intrebarile mele
Da si tu esti pretentios.
Nu,dar astfel e mai usor pentru mine...mi-e greu sa incerc sa fiu prieten cu un om care nu ma place.
Dar cine nu te place?
Cine nu ma trece la prieteni
Pretentiosule. :]]
Sergiule...wtf, ce conteaza ca nu-ti zic niste useri(unii chiar idioti) ca nu-s faine raspunsurile/intrebarile tale....nu credeam sa-ti pese de asta.
Pun sufletul in ele, nu le raspund la intamplarE.imi va pasa mereu daca sunt apreciat sau nu.
Si mie imi pasa daca sunt sau nu apreciat, cred... de oameni, iar oameni aici nu prea sunt.
In principal, mi-am facut cont ca sa am prieteni multi, dar degeaba ii am daca nu ma apreciaza.Cand faci povestea aia?
N-am idei, nu ma mai intrebati de poveste....ca toate ideile de povesti mi se par penibile, nu-mi iese nimic fain cand incerc sa scriu.
SergiuBoss11 si restul lumii?
Nu idolatrizez pe nimeni, nici macar in mod indirect.
Apropo, mi-a dat ignore Ray ala =]] penibil.
Care ray?
Ray 25 ala, ai zis tu ceva la intrebarea lui si n-am mai putut sa-ti raspund ca mi-a dat ala ignore=]]
De ce ti-a dat ignore?
Nu stiu, eu zic ca degeaba whatever
Fundele nu inseamna nimic, daca tu crezi ca o bucata de ecran iti evalueaza adevarata cunoastere atunci nu esti decat un simplist si nu ai deschis inca portile spre adevarata comoara a omenirii.
Nu ma deranjeaza ca nu primesc funda, ma deranjeaza ca nu sunt apreciat
sau macar un mesaj de la un copil:"SergiuBoss11 ador raspunsurile tale remarcabile, esti eroul mieu"
Mi-a scapat instinctiv click-ul pe funda
Te iubesc, noi suntem fraţii Gay? )))) Glumesc.
ai stricat momentul
SergiuBoss11 te ador raspunurile tale fabuloase, esti idolul meu eruoul favorit din istoria uomenirii. Te ubiesc, vreai sa imi mai dai raspunsuri de nota 1000000kkkkkkkkkk? esti erul mieu.
Asta e o intrebare retorica, presupun.
O sa raspund cu o alta intrebare, de ce nu apreciaza nimeni serpii veninosi?
Iti voi raspunde cu o alta intrebare.cand va fi apreciat un tigru intr-un cuib de serpi? e nevoie de alt tigru sau tigroaica pentru a fi apreciat la adevarata valoare.
un sarpe catre alt sarpe:"fabulosule, ce venin ucigas ai! ce zici de fraierul ala de SergiuBoss11 care n-are nici dinti si nici nu sasaie?"
Emoticoanele sunt pentru a imi arata sensibilitate
Funda te va ajuta să atingi desăvârșirea pe plan uman?
Nu,dar ma ajuta sa selectez oamenii care ma plac de cei care nu ma plac.cu cei ce ma plac vreau sa savarsesc, daca se poate, relatii de prietenie!
Am inteles. Dar daca tu ai raspuns la o intrebare si respectivul nu ti-a dat funda asta nu inseamna ca nu te place. Sau, ma rog, cine stie ce-i in mintea unui om
Daca ii dau un raspuns complet si bun.macar un comentariu cu un multumesc, sa ma simt si eu bine.sa-mi rapeasca un zambet cu multumirile, cum faci tu cu ale tale comentarii
Ma bucur ca schitezi un zambet la citirea comentariilor mele.
Acum ma simt eu bine
Cand intri pe TPU si apar la notificari cei ce ti-au comentat.cand vad imaginea asta a ta alb cu negru la notificari, ma entuziasmez.nu-mi trebuie un motiv anume.
mi-ai apreciat comentariile atunci si s-a inchegat o legatura de prietenie intre noi. daca nu mi le-ai fi apreciat, n-as fi stiut ce fel de persoana esti, as fi trecut pe langa tine, iar entuziasmul meu cand imi raspunzi n-ar fi existat.
Chiar m-au impresionat vorbele tale. Stii cum sa manuiesti cuvintele, incat sa emane caldura si o oarecare emotie. M-ai indus, pur si simplu, intr-o stare inefabila. Mi-au secat toate cuvintele in acest moment.
Cati ani ai zis ca ai?
Ti-am mai zis. De ce? Te entuziasmeaza laturile mele umaniste?
Apropo, stai linistit, mi-am dat seama la ce categorie suntem.
Eu tot nu-mi dau seama cu cine vorbesc.e ciudat
ColorfullColors întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: