SergiuBoss11 te ador raspunurile tale fabuloase, esti idolul meu eruoul favorit din istoria uomenirii. Te ubiesc, vreai sa imi mai dai raspunsuri de nota 1000000kkkkkkkkkk? esti erul mieu.
Fundele nu inseamna nimic, daca tu crezi ca o bucata de ecran iti evalueaza adevarata cunoastere atunci nu esti decat un simplist si nu ai deschis inca portile spre adevarata comoara a omenirii.
Nu ma deranjeaza ca nu primesc funda, ma deranjeaza ca nu sunt apreciat
sau macar un mesaj de la un copil:"SergiuBoss11 ador raspunsurile tale remarcabile, esti eroul mieu"
vad ca esti rece in raspunsuri in ultima vreme.esti suparata ca m-am luat de copilul din poza ta?
Nu, eu cred ca-s la fel răspunsurile.
Da, are 5 ani si e băiat.
E o fata si arata bine.iti dai seama ca acum toti utilizatorii iti vor raspunde la intrebari
DaisukiFu.ckingKillYou
"Mustar sau ceapa?" 50 de raspunsuri
"vai ce desteapta si inteligenta esti"
"Doamne, niciodata n-am crezut ca voi gasi o zeita a cunoasterii ca tine"
SergiuBoss11
"Ce parere aveti despre consecintele dilatarii stratului de ozon?"3 raspunsuri
"taci ba, fmm cu intrebarile tale"
"ba da prost esti, du-te dracu"
"ba Sergiule, taci in mm si lasa-ne cu prostiile tale"
Nu.Ce ma? Sa-mi zică mie asa? Doamen fereste, vrei sa pacatuiasca? Pune si tu chestii ciudate si te trezesti cu răspunsuri. Poti începe cu o poza de profil. :]] si daca nu ii ai pe toti la prieteni, nu raspund, ca nu vad notificari si le e lene sa se uite la categorie.
Nu ii trec eu la prieteni sa faca ei primul pas, in caz ca le plac intrebarile mele
Nu,dar astfel e mai usor pentru mine...mi-e greu sa incerc sa fiu prieten cu un om care nu ma place.
Sergiule...wtf, ce conteaza ca nu-ti zic niste useri(unii chiar idioti) ca nu-s faine raspunsurile/intrebarile tale....nu credeam sa-ti pese de asta.
Pun sufletul in ele, nu le raspund la intamplarE.imi va pasa mereu daca sunt apreciat sau nu.
Si mie imi pasa daca sunt sau nu apreciat, cred... de oameni, iar oameni aici nu prea sunt.
In principal, mi-am facut cont ca sa am prieteni multi, dar degeaba ii am daca nu ma apreciaza.Cand faci povestea aia?
N-am idei, nu ma mai intrebati de poveste....ca toate ideile de povesti mi se par penibile, nu-mi iese nimic fain cand incerc sa scriu.
Nu idolatrizez pe nimeni, nici macar in mod indirect.
Apropo, mi-a dat ignore Ray ala =]] penibil.
Ray 25 ala, ai zis tu ceva la intrebarea lui si n-am mai putut sa-ti raspund ca mi-a dat ala ignore=]]
Eu am primit ultima funda ieri
Poate fiindca nu sunt elevate si pline de umor )...glumeam,scuze
Nu conteaza cate funde ai, nu astepta apreciere de la niste frustrati, nu in asta sta adevarata ta cunoastere si inteligenta.
ColorfullColors întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: