SergiuBoss11 te ador raspunurile tale fabuloase, esti idolul meu eruoul favorit din istoria uomenirii. Te ubiesc, vreai sa imi mai dai raspunsuri de nota 1000000kkkkkkkkkk? esti erul mieu.
Asta e o intrebare retorica, presupun.
O sa raspund cu o alta intrebare, de ce nu apreciaza nimeni serpii veninosi?
Iti voi raspunde cu o alta intrebare.cand va fi apreciat un tigru intr-un cuib de serpi? e nevoie de alt tigru sau tigroaica pentru a fi apreciat la adevarata valoare.
un sarpe catre alt sarpe:"fabulosule, ce venin ucigas ai! ce zici de fraierul ala de SergiuBoss11 care n-are nici dinti si nici nu sasaie?"
Nu,dar ma ajuta sa selectez oamenii care ma plac de cei care nu ma plac.cu cei ce ma plac vreau sa savarsesc, daca se poate, relatii de prietenie!
Am inteles. Dar daca tu ai raspuns la o intrebare si respectivul nu ti-a dat funda asta nu inseamna ca nu te place. Sau, ma rog, cine stie ce-i in mintea unui om
Daca ii dau un raspuns complet si bun.macar un comentariu cu un multumesc, sa ma simt si eu bine.sa-mi rapeasca un zambet cu multumirile, cum faci tu cu ale tale comentarii
Ma bucur ca schitezi un zambet la citirea comentariilor mele.
Acum ma simt eu bine
Cand intri pe TPU si apar la notificari cei ce ti-au comentat.cand vad imaginea asta a ta alb cu negru la notificari, ma entuziasmez.nu-mi trebuie un motiv anume.
mi-ai apreciat comentariile atunci si s-a inchegat o legatura de prietenie intre noi. daca nu mi le-ai fi apreciat, n-as fi stiut ce fel de persoana esti, as fi trecut pe langa tine, iar entuziasmul meu cand imi raspunzi n-ar fi existat.
Chiar m-au impresionat vorbele tale. Stii cum sa manuiesti cuvintele, incat sa emane caldura si o oarecare emotie. M-ai indus, pur si simplu, intr-o stare inefabila. Mi-au secat toate cuvintele in acest moment.
Ti-am mai zis. De ce? Te entuziasmeaza laturile mele umaniste?
Apropo, stai linistit, mi-am dat seama la ce categorie suntem.
ColorfullColors întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: