| SergiuBoss11 a întrebat:

N-am mai primit funda de ceva vreme.De ce oamenii nu-mi apreciaza raspunsurile elevate si pline de umor?

Răspuns Câştigător
| raMLesS a răspuns:

SergiuBoss11 te ador raspunurile tale fabuloase, esti idolul meu eruoul favorit din istoria uomenirii. Te ubiesc, vreai sa imi mai dai raspunsuri de nota 1000000kkkkkkkkkk? esti erul mieu.

44 răspunsuri:
| SergiuBoss11 explică (pentru vaporwave):

Emoticoanele sunt pentru a imi arata sensibilitatelaughing

| Aimee33 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Funda te va ajuta să atingi desăvârșirea pe plan uman? raised eyebrows thinking

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Asta e o intrebare retorica, presupun.
O sa raspund cu o alta intrebare, de ce nu apreciaza nimeni serpii veninosi?

| SergiuBoss11 explică (pentru FABULOSUL6000):

Iti voi raspunde cu o alta intrebare.cand va fi apreciat un tigru intr-un cuib de serpi? e nevoie de alt tigru sau tigroaica pentru a fi apreciat la adevarata valoare.
un sarpe catre alt sarpe:"fabulosule, ce venin ucigas ai! ce zici de fraierul ala de SergiuBoss11 care n-are nici dinti si nici nu sasaie?"

| SergiuBoss11 explică (pentru Aimee33):

Nu,dar ma ajuta sa selectez oamenii care ma plac de cei care nu ma plac.sadcu cei ce ma plac vreau sa savarsesc, daca se poate, relatii de prietenie!

Am inteles. Dar daca tu ai raspuns la o intrebare si respectivul nu ti-a dat funda asta nu inseamna ca nu te place. Sau, ma rog, cine stie ce-i in mintea unui om worried

Daca ii dau un raspuns complet si bun.macar un comentariu cu un multumesc, sa ma simt si eu bine.sa-mi rapeasca un zambet cu multumirile, cum faci tu cu ale tale comentarii

Ma bucur ca schitezi un zambet la citirea comentariilor mele.
Acum ma simt eu bine blushing

Cand intri pe TPU si apar la notificari cei ce ti-au comentat.cand vad imaginea asta a ta alb cu negru la notificari, ma entuziasmez.nu-mi trebuie un motiv anume.
mi-ai apreciat comentariile atunci si s-a inchegat o legatura de prietenie intre noi. daca nu mi le-ai fi apreciat, n-as fi stiut ce fel de persoana esti, as fi trecut pe langa tine, iar entuziasmul meu cand imi raspunzi n-ar fi existat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Chiar m-au impresionat vorbele tale. Stii cum sa manuiesti cuvintele, incat sa emane caldura si o oarecare emotie. M-ai indus, pur si simplu, intr-o stare inefabila. Mi-au secat toate cuvintele in acest moment.

| SergiuBoss11 explică (pentru anonim_4396):

Cati ani ai zis ca ai?laughing

Ti-am mai zis. De ce? Te entuziasmeaza laturile mele umaniste? laughing
Apropo, stai linistit, mi-am dat seama la ce categorie suntem.

Eu tot nu-mi dau seama cu cine vorbesc.e ciudat

| vaporwave a răspuns:

cui ii trebuie funda cand esti jmen