| AShotInTheDark a întrebat:

N-am voie sa fac asta cu o saptamana mai devreme, dar o sa-i tradez pe colegii mei de la administratie, de vreme ce chiar eu lucrez la design. De 1 iunie vor fi date in folosinta mai multe tipuri de funde(raspunsuri castigatoare), cadou pentru populatia majoritara de pe site, desigur.

http://i.imgur.com/klrLjeV.png

Inca ceva! Fiecare funda va avea un anumit punctaj. Cea clasica de pana acum va fi un fel de medalie bronz cu 100p. Cea mai mare e cea verde inchis care aduce 1000p. Cea albastra va avea 500p, cea neagra 10p. Veti vedea de vineri sau sambata cel mai tarziu.
Vom scoate voturile si se vor acorda doar funde de aici incolo. Astfel, se vor putea da mai multe funde la o intrebare, dar doar un singur tip de funda per intrebare!

Doar la categoria Trivia/Amuzante va fi disponibila funda galbena(ultima). Nu are nicio valoare in puncte, ea semnificand votul de (cel mai) Amuzant.

Asteptam pana vineri feedback-ul vostru pentru funda galbena. Sa va dau si un indiciu despre feedback: http://youtu.be/pIWh28WPyxQ?t=1m57s
Din categoria: de-as fi admin la TPU m-as descurca mai bine

Răspuns Câştigător
| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Imaginile pareau editate cu Print Screen facut unui efect din MovieMaker.Hmm,pari credibil.

24 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

Foarte interesant.Era și cazul.Acum nimeni nu se va mai plânge de funde și nu va mai cerșii.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Ceva imi spune ca tu esti doar un impostor care ne trage pe sfoara.
Ps:Iti tine. laughing

| AShotInTheDark explică (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Ma gandeam eu ca trebuie sa postez de pe www.tpu.ro/utilizator/tpu
Dar uite, ca sa nu zici ca nu va spun nimic: stiu o modalitate prin care puteti evalua intrebari fara a raspunde la ele(dar va arat in privat, n-am voie public fiindca asta e ceva rezervat Seniorilor premium). Si totodata uite ca exista inca de prin 2008 o funda albastra dar n-am mai stiut ce sa facem cu ea!
www.tpu.ro/design/images/sprite_2012_12_10.png

Cat de impostor mai sunt acum?

Pai sunt editate pentru expunerea de acum ca sa va faceti o idee. Rezultatul final va fi usor diferit. Inca nu e gata. De-aia cer niste feedback. Sa vad ce fac, ce mai schimb. In fine, e timp happy
Totusi, aceasta realizare vina tot in urma mai multor propuneri din comunitate.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns (pentru AShotInTheDark):

Parca imi vine sa te cred.

| Fridăm a răspuns:

Faceţi discriminări...de ce doar pentru populaţia majoritară?

| AShotInTheDark explică (pentru Fridăm):

Pentru ca e cadou de 1 iunie happy In plus, noul sistem de evaluare(notare) ar trebui sa se dovedeasca mai eficient.

Hei! Eu nu cred ca merge sa dai funde de alte culori! Daca merge, da-mi o funda verde inchis mai tarziu ca sa testam noul sistem.rolling on the floor

Dar tocmai am zis ca nu e gata. N-am cum sa-ti fac asta la comanda instantaneu. Trebuie mai intai separat actualul sistem de evaluare cu voturi(F, N, A, I, E) de cel care are numai funde. Nici structura bazei de date nu are inca relatiile facute cu actualul sistem. Va mai dura pana vineri. Pur si simplu vom elimina raspunsul castigator ca sa putem permite evaluari diferite. Voi pune un fel de pop-up box din care alegi o funda pe care vrei sa o acorzi unui anumit raspuns. Odata date unui raspuns nu mai sunt disponibile. E disponibila cate una pentru fiecare raspuns(tinand cont si de cele anterioare). Daca i-am dat funda verde lui X atunci nu pot sa-i mai dau si lui Y.

| MiculUsar a răspuns:

Cred ca e o gluma. Doar e postata la T/A...

| MiculUsar a răspuns:

E postata la T/A 100% e o gluma...

| AShotInTheDark explică (pentru MiculUsar):

Pai funda galbena e dedicata categoriei T/A. happy Plus ca aici e target-ul noului sistem, ceea ce facem fiind si un cadou.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca e o postare la vrajeala, dar asta ar mai lipsi pe TPU, bataie pe funde colorate.

| AShotInTheDark explică (pentru anonim_4396):

Dimpotriva. Asta ar elimina-o happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AShotInTheDark):

Acum funda are o singura culoare. Nu au cum sa se bata pentru funde colorate.

Tocmai asta e problema. Are aceeasi valoare. Toti(cei in cauza) se bat pentru acelasi lucru si mai ales ca se da o data pe intrebare! Desi eu doar fac misto aici, de fapt nu am o idee rea. Tocmai asta cam da si ceva credibilitate tongue pentru unii.

anonim_4396

Exact. Dupa ce se da funda aia minunata nu se mai bat. Daca s-ar da mai multe funde colorate s-ar bate pana s-ar termina toate culorile. Normal ca nici in intrebari nu o sa zica 'dau funda'. O sa zica 'dau toate fundele'.
Nu m-as mira prea tare sa vad intr-o zi pe TPU ce zici tu. Pentru ca daca s-ar face chestia asta ar creste numarul de raspunsuri sigur. Nu conteaza cat de rele sau bune, dar macar o sa fie multe.

Nu chiar. Nu are cum sa fie asa. Desigur ca vor fi idioti care inca vor mai momi cu funde sau le vor cersi, insa numarul se va reduce, iar pana la urma mai toti vor aspira la funda suprema care da cele mai multe puncte. Cu timpul isi vor da seama ca nu o vor obtine daca nu vor invata sa o si merite. Bine-nteles ca mai depinde si de cel care pune intrebarea. Acum daca ala pune botul la cersit totul e degeaba! laughing In fine, nu conteaza. Din punctul meu de vedere, as scoate tot sistemul de evaluare/notare/apreciere de pe site ca sa fie calitate adevarata si nu cantitate. Sa vedem cine mai sta.

anonim_4396

Aha. Bine. Ma pun la somn sa visez si eu ceva. Sper sa visez cel putin la fel de frumos ca tine big grin

| FartsMaker a răspuns:

Intrebarea asta nu trebuia sa fie la totul despre TPU?

Apache
| Apache a răspuns (pentru AShotInTheDark):

Daca ar fi sa se faca ceva atunci ar trebui eliminate fundele de tot.
Sistemul sa fie asemanator cu yahoo answers si gata. Un raspuns castigator ales de user si restul procente.
Done and simple

| AShotInTheDark explică (pentru Apache):

Si asa, insa avand in vedere ca noi suntem in Romania, e o masura de siguranta in plus sa nu avem niciun fel de sistem de evaluare big grin, astfel vom elimina funditarii(cei care doar cauta rasplata fara efort).

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Cu cat mai multe fundite cu atat mai bine!happy

Siiigur.Buna incercare. smug