| razvan_3404 a întrebat:

Nevasta te invata despre fericire : Sa te duci la maica-ta!

Sigur se bucura cand te vede Nevasta te invata despre nudism : Plec de aici si te las in curul gol.

Nevasta te invata despre nulitate : Tu fara mine esti un nimeni.

Nevasta te invata despre procreere : eu te-am facut... barbat.

Nevasta te invata despre mobilitate : Ce-ti fug ochii dupa curu lu’ aia.

Nevasta te invata despre otet : Ce acra poate fi maica-ta!

Nevasta te invata despre juramant : Zi, sa mori tu ca n-ai baut nimic?

Nevasta te invata despre munca in exces : Cam multe sedinte peste program ai tu…

Nevasta te invata despre transformare : Cand te-am luat erai slab ca o aschie, acum esti gras ca un porc.

Emanuel Neacsu: Nevasta te invata despre ratiune : Cand iti vine sa ma inseli, sa te gandesti bine la ce pierzi.

Nevasta te invata despre dictie : Vorbesti exact ca maica-ta.

Nevasta te invata despre sarbatori: Vezi ca vine ziua mea, poate nu-mi cumperi ceva.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca este doar o gluma de pe net. Daca avea probleme omul ne spunea. Hai sa radem! Mie, ca gluma mi-a placut.
@Sfaraiacul, te felicit ca poti sa spui ca ai o familie frumoasa si, ma bucur ca sunt si oameni ca voi.
@harciog, mai draga, nu ma dezamagi. Mi-au placut mereu raspunsurile tale dar de la o vreme te-ai acrit. Capul sus si nu mai fi "toma necredinciosul" Nu prea imi place cand aici incercati (cred ca fara intentie) sa descurajati oameni care stiu sa fie ...altfel. Sa ne bucuram ca exista!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori ai experiente urate, din familie, ori pareri preconcepute despre casnicie si asta e rau, ori esti misogin si este si mai rau.noi avem 20 ani de casnicie trei copii si nu am auzit asa ceva in casa, la noi. poate la altii. dar aia nu e casnicie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maiiii, cind te inveti cu toate astea, nu mai dai importanta la ce te invata ci iti vezi de treaba. Mai Sfiraiac toate familiile intilnite de mine au avut neintelegeri si parte de invataturi gen mai sus. Tu ori minti ori papi...lapte dar cred ca la virsta asta nu-ti mai place laptele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oli chiar zau ca nu stiu ce sa cred citeodata.Am impresia ca-mi faci mie morala dar pe partea ailanta te amuzi copios...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce se intampla cu tine baiete...doamne...chiar asa ti se intampla toate astea? eu nu prea cred... dupa parerea mea... poate e invers sau cine stietongue... zic si eu dar in fine...razvane nu ai ce face? nu ai ce scrie si u pe net? baga ceva calumea ceva amuzant sau mai putin amuzant... dar nu glume din asteawinking

Întrebări similare