Frate prima parte nu era de la prima misiune din San Andreas?:X când i-au bubuit mașina lui Smoky și am hotărât să mergem pe biciclete?
Apoi ai dat câteva citate de la misiunea Cesar Vialpando o vai e așa dărguță :X
Dar când ai zis că încerci să o protejezi erai Sweet iar când ai vorbit cu mine erai Carl.Frate nu ești atent deloc :-W
Ani28 -> Cea care tocmai a facut o criza de gelozie si a zis ceva neadevarat
Nu mai zice ca nu, caci toti pot comfirma asta. Oricum, se vede pe tine.Cand vorbesti cu el, folosesti mereu " :$ " si zici ca le folosesti mereu cand scrii pe t/a, dar eu nu prea te vad folosindu-te.
P.S: Nu mai te scuze cu faptul ca nu-s activa, fiindca desi nu psotez, va urmaresc in fiecare zi.
Am zis atunci ca eu n-am fost activa zilele alea. Si esti enervanta, cum as putea sa folosesc emoticonu' ala in mijlocul unei certi? E doar un emoticon amarat, ce aveti cu el?! JUR ca nu-l mai pun in viata mea. Cum am mai zis, l-am folosit si in discutiile cu Musique, inseamna ca-mi place de ea?!
Nu ma refeream doar la folosirea emoticonurilor alora, doar ca...Te comporti asa de. pisicit cu Speed.Adica nu, pe bune! Nici eu nu ma pisicesc asa pe langa el.
Si eu il complimentez, da' problema e ca....Hai,sa fiu directa:
Nu mai flirta cu el.
P.S: Toata lumea vede cum flirtezi cu el, asa ca nu nega, ok?
Ma enervezi.Ce-am zis rau?! N-o sa-i mai zic nimic, ca sa nu te mai superi tu.
Julyly2089 întreabă: