Eu continui lista, dar nu folosesc denumiri alternative cum ai folosit în document.
6. Profesorul flămând - acest profesor trimite mereu câte un elev de la ora să îi cumpere ceva de la magazin. Desigur, nu te lasă să păstrezi restul.
7. Profesorul care are ceva cu tine - Când toată lumea vorbeşte în clasă, acest profesor te vede doar pe tine şi îţi atrage atenţia.
8. Profesoara telefonistă - În timpul orei, acest tip de profesor trimite mesaje, se joacă pe telefon sau vorbeşte la telefon.
9. Profesoara care spune poveşti - În loc să predea lecţia, preferă să îţi povestească cum şi-a întâlnit soţul la facultate şi multe alte scene din viaţa ei.
10. Profesorul stresat de telefon - dacă vede că cineva se uită la ceas pe telefon, îl ameninţă că o să-i ia telefonul şi îi sună şi pe părinţii săi.
11. Profesorul adormit - De obicei, acest profesor are ochii întredeschişi şi bolborăşeşte ceva.
12. Profesorul rârâit - Acest profesorul este rârâit.
13. Profesoara surdă - Nu aude când îi ceri să mergi la baie.
14. Profesorul care este în urmă cu materia - Un profesor foarte stresant care vorbeşte foarte repede şi tot rămâne în urmă cu predarea.
15. Profesorul care te ţine în pauză - Nu rămâne niciodată în urmă cu predarea, ba chiar este cu 5-6 lecţii înainte.
16. Profesoara care sună la poliţie/jandarmerie - Acest tip de profesor este întâlnit doar în şcoala generală, la liceu nu prea.
17. Profesorul bingo - Acesta solicită un elev să îi spună un număr, apoi îl întreabă pe ce dată s-a născut Mihai Eminescu. În final scade aceste două numere şi obţine alt număr. Acel număr reprezintă elevul care o să fie ascultat din catalog.
18. Profesoara care vorbeşte încet - Şi la această categorie există riscul de a rămâne în urmă cu materia.
19. Profesorul de cartier - Ştie toate şmecheriile şi replicile de agăţat.
20. Profesoara tristă - Ori i-a fugit pisica de acasă ori câinele.
21. Profesorul cu glume seci - Spune doar glume seci.
22. Profesorul care are cont pe Facebook - Ştie când eşti online pe facebook şi când te ascultă la lecţie şi nu ai învăţat, dă vina că stai prea mult pe facebook.
1. Profa de mate si profa de istorie
2. Profu' de religie pe care il aveam in 1-4 numai ca ala dădea note de altundeva
3. Cred ca tot profa de mare...
4. Profă de romana, de geografie si altii
5. Diriga
Specia mea preferata e cea de la nr 6. Ai putea sa mai faci documentare
Specia mea preferată e profesorul normal, că împreună cu ceilalți nu mai faci carte!
"aceasta specie, aceasta specie, aceasta specie"
Incearca sa eviti repetitiile astea. In rest e in regula
Avem şi noi o astfel de profesoară în liceu, încă puţin şi iese la pensie din păcate. Ştie toate combinaţiile, toate sălile de jocuri/păcănele/pariuri din oraş.
Aşteptăm alt documentar/subiect/conversaţie. Dacă tot se apropie Dragobetele, ai putea deschide un subiect pe tema ''Motive pentru care este bine să fii singur de Dragobete''. Baftă!
Tare rau.
La mine profesorii se vaita de elevi, nu de salariu. Mai sunt profesorii care dau note mici pentru ca asa le vine in minte in momentul respectiv. Nu conteaza ca esti elev bun sau nu. Cred ca le place sa scrie cifra 3. Au treimanie.
DaciaRomania întreabă: