| pasta a întrebat:

Noapte, inainte de examen. In apartamentul profului suna telefonul pe la 3 noaptea. Cu o voce iritata acesta raspunde : - Da! - Dormi? - Bineinteles ca dorm! -si noi invatam, ‘tu-ti mortii ma-tii

Un om sparge o banca si ia cativa ostateci. Intreaba agresiv pe primul retinut:? Spune-mi m-ai vazut jefuind banca? Ostatecul raspunde:? Da!? Fara sa mai stea pe ganduri, hotul il impusca in cap. Apoi intreaba acelasi lucru pe cel de-al doilea ostatec. Al doilea ostatec raspunde:? Eu nu te-am vazut,? dar te-a vazut nevasta mea!

Accident grav de circulatie. Soferii - unul ranit grav, unul ranit usor. La sosirea ambulantei, medicul il vede pe soferul ranit usor ca il f***a in c*r pe soferul ranit grav. La care intreaba: - Ce faci dom'le, esti nebun? - Nu. doar ii acord primul ajutor! - Pai primul ajutor se acorda prin "gura la gura".- Asa am inceput si noi, dar ne-am infierbantat.

O blonda supravietuieste unui accident cumplit, petrecut pe Autostrada Soarelui. Iese cu chiu cu vai (din fericire nevatamata) din gramada de fiare contorsionate si declara organului :
- Mergeam linistita cand, deodata, in fata mea apare un brad. Cotesc stanga, acolo un alt brad, cotesc dreapta, ce credeti? inca un brad. Din cauza manevrelor bruste, m-am dat peste cap de vreo 15 ori.
- Stimata doamna, suntem pe autostrada si nu este nici un copac pe o distanta de citeva zeci de km. Ceea ce ati vazut dumneavoastra e odorizantul

un arici a cazut intr-o groapa si nu putea sa iasa din ia si zice: -daca nu ies de aici peste doua minute...ma duc dupa scara!

Dacă viaţa îţi întoarce fundul…profită de ocazie şi. f*te-o!

O femeie de 47 de ani, goală în uşa de la baie, îşi întreabă soţul: - Tu crezi că-mi arăt vârsta? Soţul îi răspunse: - Dacă mă uit la părul tău, îţi dau 25; la bust 30; pentru talie 35; la picioare 30… - Mulţumesc iubitule, chiar crezi asta? - Stai aşa, că n-am terminat de adunat…

14 răspunsuri:
| Mickulash a răspuns:

laughing rolling on the floor bun bun bun...mai pune mai ai?

| pasta explică (pentru Mickulash):

Daca vreti mai pun

| Wilder a răspuns:

Un arici a cazut intr-o groapa si nu putea sa iasa din ia si zice: -daca nu ies de aici peste doua minute...ma duc dupa scara!

si nu putea sa iasa din ia

din ia

ia

Romana asta... grea mai e...

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Aia cu profesorul si blonda sunt bune.
Faza aia cu profesorul trebuie' s-o fac si eu...

| Mickulash a răspuns (pentru ImYourFuckingNightmare):

laughing daca crezi ca te consoleaza fa-o!laughing

| ImYourFuckingNightmare a răspuns (pentru Mickulash):

Nu o sa ma consoleze.
O sa ma injure D:!
Si eu o sa-l injur, si tot asa, all day, all night.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ultimul e extrem de gresit! Extrem extrem! Raspunsul sotiei trebuia sa fie:"Dar de unde stii tu, ma rog, cum arata una mai tanara?"

All day, all night...rolling on the floor

Daaaaaaaaaa : D.

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tu esti junior si nu poti sa trimiti mesaje, nu D:?

Da,sunt junior, de ce?

Ti-am trimis eu mesaj -_-.
Si cand am vazut ca esti junior si nu poti raspunde am facut ceva gen :
FUUUCK!

Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

Idsad...)celorlalti le dau ignor.

Tnx.
Blablablamajusculeblablabla.