@TILICA, ba da, asa era proverbul, dar asta se aplica mai bine in viata noastra cotidiana
Mai e si asta:ce poti face azi, lasa pe maine ca poate o face altul sau nu mai trebuie facut
Buna ziua, si daca poimaine nu se rezolva de la sine, inseamna cu nu e demn de a fi rezolvat.
proverbul asta al tau imi aduce amin te de ceva. la incepul carierei mele, cand m-ai aveam si eu niste emotii, nu ca acum nu as avea, dar le pot controla. La o instituti publica, in fata biroului, o gramada de oameni, ca zici ca dadeau ceva pe gratis, functionarele din birou gata-gata sa te intape din priviri, de-ti venea sa sari pe geam, vad pe perete un afis. ``In acest birou fiecare al treilea om care intra va fi impuscat. Azi, inaintea ta, au fost doi.`` Parca suna a amenintare, atunci, dar acum ma amuza. Pa
M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca da cand am vazut joi ca vine vineri, ce sa caut sambata la munca cand duminica e zi libera
Da anonim era nu lasa pe maine ce poti face azi...Si Naruto Toate se termina inainte adica cu i in afara de cele din weekend, tu ai zis ca nici acolo atunci nu lucrezi, tu cand lucrezi?
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: