anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai stiu ce sa fac! Baietelul meu de 9 ani se urineaza incontrolabil peste tot! La usa,in ligheanul din baie, pana cand si-n castronul din care mananca.Subliniez ca este castrat! Ce pot sa fac pentru motanul meu?

Răspuns Câştigător
| Napotitană a răspuns:

Dar în litiera cu nisip nu face? Oricum, cel mai bine te duci la un veterinar, ţinând cont că are 9 ani e cam bătrân şi pot fi probleme cu rinichii.

Şi pentru cei care se tottt întreabă de ce l-ai castrat, luaţi voi un motan necastrat în casă şi ţineţi-l măcar o săptămâna.Să vă miaune şi vouă noaptea, să îi miroase urina în tatăă casa -.-

13 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

0 haz.....egal cu 0!

| T0T a răspuns:

Cheamă-l să urineze și peste această postare.

| Doub a răspuns:

Exorcizare

| TrăieşteClipa a răspuns:

Se razbuna pentru ca l-ai mutilat.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Să îl duci la veterinar. dar de ce ai castra un animal? nu ai acest drept, nimeni nu îl are. Mergi la veterinar cu el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A trecut macar de la grave la acute?

| Robi1444 a răspuns:

Vrei sa pari foarte amuzant/a... slab.

| bogdanme889 a răspuns:

De ce ti-ai castrat copilul straight face

| Devilady a răspuns:

Cand vorbeam de baietelul meu ma refeream la motan.Doamne,nu as castra un copil, fereasca sfantul! Intrebarea mea nu are nimic de panarama sau de prosteala.Este vorba de motanul meu.Se pisa prin casa chiar si inainte de a-l castra.Ma gandeam ca se va lecui dupa castrare, dar de unde...Ma gandeam ca poate mai exista cineva in situatia mea, daca poate sa ma ajute cu vreun sfat, ceva...

| ciordel a răspuns:

Esti nebun/a? Cum sa iti castrezi copilul? Dar motanul ce problema are de t intrebi ce poti

| ciordel a răspuns:

Esti nebun/a? Cum sa iti castrezi copilul? Dar motanul ce problema are de intrebi ce poti face pentru el? A urinat cumva si pe motan?

| AnodiBinefacatoru a răspuns:

Inchidel in debara 2 zile si vezi ce se intampla