Dar în litiera cu nisip nu face? Oricum, cel mai bine te duci la un veterinar, ţinând cont că are 9 ani e cam bătrân şi pot fi probleme cu rinichii.
Şi pentru cei care se tottt întreabă de ce l-ai castrat, luaţi voi un motan necastrat în casă şi ţineţi-l măcar o săptămâna.Să vă miaune şi vouă noaptea, să îi miroase urina în tatăă casa -.-
Să îl duci la veterinar. dar de ce ai castra un animal? nu ai acest drept, nimeni nu îl are. Mergi la veterinar cu el
Esti nebun/a? Cum sa iti castrezi copilul? Dar motanul ce problema are de t intrebi ce poti
Esti nebun/a? Cum sa iti castrezi copilul? Dar motanul ce problema are de intrebi ce poti face pentru el? A urinat cumva si pe motan?
Cand vorbeam de baietelul meu ma refeream la motan.Doamne,nu as castra un copil, fereasca sfantul! Intrebarea mea nu are nimic de panarama sau de prosteala.Este vorba de motanul meu.Se pisa prin casa chiar si inainte de a-l castra.Ma gandeam ca se va lecui dupa castrare, dar de unde...Ma gandeam ca poate mai exista cineva in situatia mea, daca poate sa ma ajute cu vreun sfat, ceva...
Nuttelina întreabă:
DaciaRomania întreabă: