| CastraveteMurat a întrebat:

Nu te dau pe-o mie de arăboaice și-un milion de bulgăroaice, eu te vreau că de tine mult îmi place, iubito hai vino-ncoace blablablaaaa.
Cum scap de teama că o să încep să cânt această melodie pe stradă? :-s

45 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Castravete care canta? (chiar crezi ca va impresiona pe cineva?)

| Ţepeşu a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=f0EmPhiCQEI
Amintiri de la petreceri.

| CastraveteMurat explică (pentru Ţepeşu):

Măcar tu nu mă faci manelistă. Doamne Sfinte, ce lume în ziua de azi. rolling eyes
Cei de la școală și restul "prietenilor" mă fac rockerița sau "rochară" (după caz) și TPU și-a găsit să mă facă manelistă! ^^
Motiv în plus să mă las de tot, ăștia chiar nu înțeleg glumele...

| Ţepeşu a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Băi, la petreceri merge o populară, nişte manele aşa, fără lălăituri... Cine dansează pe house la petreceri? Sau pe rap, rock, etc?

Răspuns utilizator avertizat
| CastraveteMurat explică (pentru Ţepeşu):

Destul de logic... La petrecerea de revelion eu cu fratele meu am permis o singură manea...la care am ieșit din casă. În rest, melodii de alea de se pun pe la cluburi și de astea.Nu mă criticați dacă nu știu ce melodii se pun acolo rolling on the floor. Nu am mers niciodată și, sincer, nu mă interesează cluburile și alte alea. Eu sunt genul "copil-legumă" care stă toată ziua în casă și își petrece timpul liber împreună cu caloriferul. ^^

| TotEuBaiiIsBack a răspuns (pentru AlinaaAli):

Du-te tu laughing)
Acum mi-ai bagat mie "Baby" in cap, o cantam azi cu rolelerolling on the floor

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=rKAn1HvmRXM
Asta scoate din cap orice manea, populara, muzica house, rap sau rock satanist.

| CastraveteMurat explică (pentru TotEuBaiiIsBack):

Aww, dar rock-ul satanist îmi place. puppy dog eyes
Mi-a trecut cu o mega doza de Dimmu Borgir. b-)

| CastraveteMurat explică (pentru GhostStar):

Doamne! Merci că mi-ai amintit. Mor după melodia asta. love struck

| GhostStar a răspuns (pentru CastraveteMurat):

O stiu din death note

| DarQueen a răspuns:

Îți trebuie o doză puternică de

http://www.youtube.com/watch?v=eM8Ss28zjcE&feature=relmfu

| CastraveteMurat explică (pentru DarQueen):

I want to break free, I want to break freeee. love struck
Mulțumesc, m-ai salvat!

| DarQueen a răspuns (pentru CastraveteMurat):

My job is done here.
*fly away*

| DarQueen a răspuns (pentru Komodo):

De fapt, ar trebui să fiu încoronat, am salvat un om!

Poate se leapădă de Salam.

Eu zic să cânte pe stradă „I want to break free" și s-a rezolvat.

| CastraveteMurat explică (pentru Komodo):

Aoleu, voi chiar nu știți de glumă. straight face Eu am pus asta la mișto pentru că îmi intrase în cap de la emisiunea "În puii mei". Doamne, nu mai poți face nici trolling că voi luați în serios totul. oh go on

Da tâmp ești. straight face
Era la "În puii mei", îmi place emisiunea deci m-am uitat. Ce dracu, de parcă voi nu ați auzit vreodată o manea care să vă intre în cap. oh go on

Apăi da mai duceți-vă dracului. Nu are voie omul să facă o glumă că vi se scoală vouă să comentați.

| Ţepeşu a răspuns (pentru Komodo):

În **** mea, ce vă crizaţi când auziţi o manea? În **** mea, unde e normalitatea? De ce **** mea nu reacţionaţi normal?

| Ţepeşu a răspuns (pentru Komodo):

Nu toate, în **** profei.

| Bilqux a răspuns (pentru Komodo):

Tu nu te iei de castravetele meu, CĂPIŞ?

| hideaway a răspuns:

Încearcă să te gândești la altceva. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand eram mici, toata strada (care are vreo 29 de copilasi), cantam:
De ce ma minti?
De ce ma minti?
Eu stiu ca mă-ta n-are dinti,
Inima mea, doar pe tine te vrea.
Teama e de doi, 99 de bani, oricum ei (oamenii care se vor uita la tine ca la dumnezau) nu stiu sa aprecieze adevarata viata.

| AlinaaAli a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa era si la mine pe strada cand eram mici, numai de ce ma minti, si Andre se auzeahee hee

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlinaaAli):

Mi-e asa de dor de vremurile alea.

| AlinaaAli a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda, stateam toata ziua pe strada si ne jucam, fara telefon, fara internet, fara casti in urechi, etc, doar niste desene pe care nu le ratam niciodata big grin
Eram total diferiti de copii de acum, cred ca avem amintiri mult mai frumoase si am invatat mult mai multe, inca din acea vreme.
Acum nu stiu numai net, jocuri, telefoane, cluburi, etc.
Pacat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlinaaAli):

Mi-e dor de vremurile cand ne duceam la furat fructe pe la vecini, cand mergeam la agude pe deal pina veneau parintii sau fratii mai mari sa ne ia acasa, mi-e dor de focurile ce le faceam in mijlocul drumului in miezul zilei si sareau babele cu caldarile de apa in mana. Sau candmergeam unii pe la altii sa vizionam impreuna desene animate (tom si jerry, marcelino pavelino etc). chiar daca nu a trecut prea mult timp de atunci, nu mai vezi asa ceva pe undeva, toti sunt "maturizati" curati, fara pete de namol (ne boloceam in baltoace cand ploua), toti sunt la locul lor, cu telefoane de la cinci ani )in caz ca nu vin la 6 seara acasa de la joaca, stai, care joaca, stau si asculta muzica. Macar sa-i mai vedem jucandu-se cum faceam si noi, dar asa, stam si ne uitam cu durere ca nu mai e ce-a fost.
Oare ce-o sa fie peste ani buni?

| CastraveteMurat explică (pentru anonim_4396):

Peste ani buni, o să aibă telefoane și calculatoare din ziua când s-au născut. Mie îmi e dor să ne scoată educatoarea afară și să jucăm batistuța, șoarecele și pisica, omul negru și etc., să mă duc pe la vecini și a doua zi să aud că au comentat că stăteam doar acolo să ne jucăm, să merg pe colnic (un deal de la mine) să furăm cireșe... Știu că odată a venit o babă la noi și a început să urle că îi furăm cireșelerolling on the floor. Îmi e dor de zilele când nu știam ce e ăla calculator sau telefon, când mergeam la prietenii la ora 11 și veneam acasă la 7 și mă alegeam de fiecare dată cu o mamă de bătaie că (,) cică de ce stau așa mult acolo, de zilele când am primit primele mele role și nu mă puteam ridica de pe jos rolling on the floor, de lunile de vară când veneau părinții din Italia și îmi aduceau multe dulciuri, de jeleurile alea ieftine de la magazin, de înghețatele care atunci erau 50 de bani și acum sunt 1, 5 lei...
Doamne, ce vremuri dulci...
Păcat că (,) copii din ziua de azi stau doar cu telefonul în mână și cu ochii în televizoare sau monitoarele calculatorului...

| AlinaaAli a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Mai era o guma de aia roz sau portocalie care mirosea frumos, era 500 de lei pe vremea aia, doamne, buna mai erahee hee
Si bomboane varsate cu lapte, caramele, eugenii, etc, nu mancam noi atunci de la MC, sau tot felul de prostii oh go on

| anonim_4396 a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Cate amintiri frumoase ma rascolesc. Unde mai vad eu in ziua de astazi copil care sa fie ud leoarca de paparuda? Toti is cu mofturi, si aere de om "civilizat"
Nici de copilarie nu mai profita la maxim, o sa moara cu regrete ca nu au avut ceva aventuri copilaresti.
Apropo, tu esti de la tara (sat)?

Da...Are ceva? sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Glumesti, nu?
Si eu tot de la sat sunt. Cred ca cele mai frumoase copilarii se petrec la tara, cu dealuri, flori, fluturi, rau(ri) :X

Dalove struck.Doar la țară poți fura cireșe. La oraș furi... pietre.

| ItachiUchiha a răspuns:

Imagineaxa-ti oamenii goii, spune-le ca nu iti pasa de injuraturile si porcariile care le spun. Funda.