>ne-ai dat o groaza de id-uri...acum am ce baga in lista
>singurul ID vizibil e alex_cristian2000
vreau sa stiu cum ati dat add la restul'
App,@alexcristian2000 ai iesit de pe cont si te-ai dat anonim sa iti zici "Tare" la comic? Nice try.
Omule nu te supara.dar n-am inteles
cine dracu a dat ma stupid si nef? cate 4? sa fim seriosi! obsedatilor!
*asteapta stupid si nef in prostie *
hai cu stupidu, hai cu stupidu! 1 leu bucata.
Deci tipul are 4-5 conturi si da stupid si nefolositor la toate rspunsurile care spun adevarul (nu se intelege nimic din bancul ala) si la explicatia lui si-a dat 4 de folositor amuzant si inteligent LOOOL
Omg ceva nu e in regula daca va uitati majoritatea care au stupid...au fix acelasi nr si la nefolositor deci sigur face el ceva...
@pissycutza daca nu ma crezi,n-am ce-ti face treaba ta,eu nu umblu niciodata pe anonim,si nu am dat nici un vot,si daca as fi pe anonim,n-am timp de smecherii(la ce ai spus tu si de genu)
@cretaker acele id-uri sunt de smecherie puse acolo,le-am mai modificat eu in photoshop( ca sa para csa am multe id-uri) sa va "pacalesc"(intr-un fel sau altul, neah, si de smcherie)pe voi(nu pream am multe id-uri in lista de mess)
@speciallucix eu nu fac nimic,e o eroare server(stiu din experienta, ca am avut si eu un asemanator bug)cred ca e un bug sau o eroare de la TPU, ori hackerii(sau alti smecheri)vor sa se joace cu site-ul TPU
@kinmuffin pentru toti cei care nu au inteles gluma "vizibila"(nu am gasit alt cuvant,stiu ca nu e prea potrivita):
Bula(personajul din imagine,nu am gasuit altul)a observat ca toate iconitele sunt mari,inclusis task-barul(bara aia de jos cu start-ul),dar, nu a vazut fereastra de messenger ca e normala si de aia s-a mirat asa ca fereastra de CMD va fi cat un televizor mare si lat.
P.S. Dupa cum ati vazut, am lasat fereastra de messenger intentionat deschisa.
Ce sa spun,daca aveti adresa mea de mess,mare lucru, dar, faza proasta pe care eu va o mai ofer este ca va dau Deny la toate Friend Requesturile pe care le trimiteti
Sincer greu m-am prins da faza proasta e ca nu-i amuzanta! la mine partea buna e ca am adresa ta de mess !
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: