Nu stiu cine-i tipul, nu stiu de ce sclerozata si-a omorat sora, sunt sigur ca este ceva logic si perspicace Dar, cum poti sa te indragostesti de un necunoscut la inmormantarea mamei tale? Asta mi se pare bolnav.Concluzia mea, perspicace desigur, crestina aia suferea rau cu capul.
Ca sa mai vada barbatul o data sau ca l-o prins in pat cu sora sa Stai putin, tipul ala avea cumva haine negre, o gluga pe cap si o coasa in mana
Ea si-a ucis sora deoarece doar la inmormantari il poate vedea.
Asta ii un test, l-am gasit si eu pe net.
Ca sa-si mai vada amorezatul inca o data, desi cred ca ar trebui sa se caute putin pe la spitalele de la Iasi!
Pai logic ca ea credea ca daca o va ucide barbatul ala va veni din nou la inmormantare.
Pentru ca titlul ala era cu sora ei? sau sa il mai vada o data vorba lui ║♥ellyx♥║☻ßν⇒Tãuŕaş
Daca ai raspuns corect, gandesti ca un psihopat. Testul este elaborat de un cunoscut psiholog american si folosit pentru a vedea daca o persoana gandeste ca un criminal.
Multi ucigasi in serie au raspuns corect la intrebare.
...asta va pune pe ganduri?
Daca ai raspuns corect, gandesti ca un psihopat. Testul este elaborat de un cunoscut psiholog american si folosit pentru a vedea daca o persoana gandeste ca un criminal.
Multi ucigasi in serie au raspuns corect la intrebare.
. asta va da de gandit?
Hmm... cred ca raspunsul lui ║♥ellyx♥║☻ßν⇒Tãuŕaş e cel mai plauzibil, altfel nu vad dc? mai multe intrebari din astea ca's supermisto
Julyly2089 întreabă: