anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oameni buni, ati auzit ce spuneau aseara la 0TV? Cica ne ataca martienii, in curind o sa fim atacati de martieni. Fugiiiiiti, fugiti cit mai aveti tiiiimp rolling on the floor

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Am vazut si eu la televizor.

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Voiam sa spun, fugiti cit mai avti timp, da' na, sint si eu panicat, ce sa fac? rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si unde ne ataca, la OTV? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am priceput. Vrei sa ramai singur pe TPU si sa ajungi primul in tpo.rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai, or sa vina cu arme laser si or sa ne prajeasca poponetzele rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sensei dar, la cultura ta chineza si made in japan, te mai uiti la otv?

| viatadecacatt a răspuns:

Chiar numai rasesem de ceva timprolling on the floor
Da foarte interesant de abia astept! O sa vina cu o naava de`aia in forma de farfurie sa ne rapeasca si sa ne duca pe Marterolling on the floor

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

De ce sa fugim? In sfarsit va veni cineva sa ne mai invete una-alta, o natie mai rasarita. Nu?

| Barajag a răspuns:

Unde vrei sa fugim bro?laughing... tie sigur o sa-ti arda poponetulrolling on the floor

| CrucifiedCountess a răspuns:

laughing n-ai somn de stai pe OTV

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ursulika, eu sint asa de slab, ca nici n-or sa ma vada. In schimb pe tine or sa te puna in frigare laughing tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@furni-eiii, tanjeste dupa primul loc precum inginerul. laughing

| Barajag a răspuns:

Oi fi tu slab bro, dar poponetul tot o sa-ti iasa in evidenta si tot te va praji si pe tinerolling on the floor...

| angella1972 a răspuns:

Incearca sa te uiti pe minimax sau cartoon network, ei dau povesti mai credibile decat otv.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auoleooo... mai astia vor sa ne extermine, sa ne colonizeze planetahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bro-ursulika facea referire la poponetul tau, nu la planeta.asa ca...nu vor sa colonizeze planeta ci... laughing

| CrucifiedCountess a răspuns:

Ci. ur ass!

Janina
| Janina a răspuns:

Hai Bro fi serios, lasa naiba, nu te mai uita la incultii aia de la OTV...aia isi castiga banii pe naivitatea romanilor(asta ca sa nu spun prostia romanilor)

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Va rog, nu intrati in panica! Cumparati-va cat mai multe curse de soareci! Se stie ca respectivii martieni au o deosebita apetenta pentru cursele de soareci (sau le-o fi placand branza?).
Iar dupa ce-i prindeti in cursele de soareci, nu uitati sa-i inecati! E vital (pentru voi, nu pentru ei!).

| juniper a răspuns:

OTV? Numai minciuni, daca e pe ProTv, aia e altceva laughing

| juniper a răspuns:

Hei Sensei! Daca vin. ma ascund in pivnita sau cu tine laughinglaughingrolling on the floor Ca tu ne aperi pe toti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Enigmo, la cit insisti cu treaba asta, trag concluzia ca esti pe invers. Da nu-i bai, ca-ti gasim un handralau sa se ocupe de poponeata ta, nu de alta, da eu prefer fumeile, stii tu? Si daca tot te maninca-n fund asa de rau, cind apar martienii aia or sa-ti roseasca si ei popou', asa unu cite unu, ca sa nu suferi de fisuri anale rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bro-nu cred ca am lasat eu sa se vada ca as fi pe invers, ba din contra, cred contrariul, si asta din ce observ ca raspund fetele pe aici.Stii tu cum se spune, hotul striga, prindeti hotul! laughing

| Bishop a răspuns:

rolling on the floor macar scapam de OTV

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mde enigmo, ce sa spun. Eu doar vad ca esti blocat pe tema asta de cite ori ai ocazia. Deci nu stiu sigur care-i hotu care striga hotu. O sa stau sa urmaresc. Cred in cele din urma ca am dreptate.
Taly pai aud si u lumea in tranvai, ca merg la servici cu transportu in comun si uneori te crucesti ce discutii auzi rolling on the floor

| eeeeeeeeee a răspuns:

Fugim, dar unde? and you can run, but you can't hide.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scorpio89, nu mai fugim. Auzi, cica fu alarma falsa, in cine sa mai ai incredere, daca nici in ce se spune la tv nu te mai poti increde laughing

| eeeeeeeeee a răspuns:

Ce bine ca nu mai fugim.chiar acum cautam innebunita trainingul si pantofii sport.

| Kandy a răspuns:

Astia nu's sanatosi laughing OTV-ul dauneaza grav sanatatii! rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O civilizatie care a ajuns la o dezvoltare mult mai mare ca a noastra nu poate sa fie decit mai buna ca noi din toate punctele de vedere

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@bro acum ti-ai gasit sa zici ca a fost alrma falsa dupa ce am fugit k proas... vreo 35 km? ...de mi-am rupt si adidasii si am lasat si apartamentul deschis? sad offfff...acu' unde ma duc? k m-am ratacit? nerd...ma iei tu la tine? tonguewinking...asa sunt si in sigurantza cand ne'or ataca I don't want to see