anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oameni buni, ati auzit ce spuneau aseara la 0TV? Cica ne ataca martienii, in curind o sa fim atacati de martieni. Fugiiiiiti, fugiti cit mai aveti tiiiimp rolling on the floor

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Am vazut si eu la televizor.

36 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Bine, Bro. Deci asa faci. Eu acum am vazut anuntul tau. Daca OTV avea dreptate (ca in nenumarate alte cazuri) si ma vedeai prajita azi? Nu iti parea rau?! Nu puteai sa imi lasi un offline? Bine. Gata. Nu mai avem ce discuta.

| angella1972 a răspuns:

Stiu pe cineva care si-a facut provizii de tigari, cafea si vin in pivnita, cica va ramane singurul supravietuitor.la cat a carat el in pivnita, unde tine si muraturile, traiesc si eu cu toti cei 30 000 locuitori ai orasului meu. ce face otv-ul asta din om.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adriana_sw33ty, nu trebuie sa iei in tragic, ai facut miscare, miscarea-i sanatoasahee hee Normal ca te iau, doar sa dau de tine daca zici ca te-ai ratacit happy tongue
Psiholoaga, cum nu? Am anuntat vecinii, am anuntat politia, pompierii, armata, pe toti i-am anuntat daca te vad sa te instiinteze. Si acum spui ca nu ti-a spus nimeni... nimeni? Pai mama lor, ii concediez pe toti laughing

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@bro las' k aflu unde sunt ratacita si te anunt in data laughing... dar sa vi repede si sigur k mi-e frica sa stau singurica crying...tongue
@psiholoaga... ooopsss straight face mi-a zis si mie sa te anunt si am uitat...sad... dar de fapt nu am uitat.nu am vrut sa mi-l iei tongue devil

| Jonsdottir a răspuns:

Daaaaa, uite acum laughing nu mai pot laughing. Uite ce fica imi e, imi tremura dintii in gura laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adriana_sw33ty, vin ca vintu, vin ca gindu laughing