Bine, Bro. Deci asa faci. Eu acum am vazut anuntul tau. Daca OTV avea dreptate (ca in nenumarate alte cazuri) si ma vedeai prajita azi? Nu iti parea rau?! Nu puteai sa imi lasi un offline? Bine. Gata. Nu mai avem ce discuta.
Stiu pe cineva care si-a facut provizii de tigari, cafea si vin in pivnita, cica va ramane singurul supravietuitor.la cat a carat el in pivnita, unde tine si muraturile, traiesc si eu cu toti cei 30 000 locuitori ai orasului meu. ce face otv-ul asta din om.
Adriana_sw33ty, nu trebuie sa iei in tragic, ai facut miscare, miscarea-i sanatoasa Normal ca te iau, doar sa dau de tine daca zici ca te-ai ratacit
Psiholoaga, cum nu? Am anuntat vecinii, am anuntat politia, pompierii, armata, pe toti i-am anuntat daca te vad sa te instiinteze. Si acum spui ca nu ti-a spus nimeni... nimeni? Pai mama lor, ii concediez pe toti
@bro las' k aflu unde sunt ratacita si te anunt in data ... dar sa vi repede si sigur k mi-e frica sa stau singurica ...
@psiholoaga... ooopsss mi-a zis si mie sa te anunt si am uitat...... dar de fapt nu am uitat.nu am vrut sa mi-l iei
Daaaaa, uite acum nu mai pot . Uite ce fica imi e, imi tremura dintii in gura
DaciaRomania întreabă: