Enigmo, la cit insisti cu treaba asta, trag concluzia ca esti pe invers. Da nu-i bai, ca-ti gasim un handralau sa se ocupe de poponeata ta, nu de alta, da eu prefer fumeile, stii tu? Si daca tot te maninca-n fund asa de rau, cind apar martienii aia or sa-ti roseasca si ei popou', asa unu cite unu, ca sa nu suferi de fisuri anale
Mde enigmo, ce sa spun. Eu doar vad ca esti blocat pe tema asta de cite ori ai ocazia. Deci nu stiu sigur care-i hotu care striga hotu. O sa stau sa urmaresc. Cred in cele din urma ca am dreptate.
Taly pai aud si u lumea in tranvai, ca merg la servici cu transportu in comun si uneori te crucesti ce discutii auzi
Adriana_sw33ty, nu trebuie sa iei in tragic, ai facut miscare, miscarea-i sanatoasa Normal ca te iau, doar sa dau de tine daca zici ca te-ai ratacit
Psiholoaga, cum nu? Am anuntat vecinii, am anuntat politia, pompierii, armata, pe toti i-am anuntat daca te vad sa te instiinteze. Si acum spui ca nu ti-a spus nimeni... nimeni? Pai mama lor, ii concediez pe toti
DaciaRomania întreabă: