anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oameni buni, ati auzit ce spuneau aseara la 0TV? Cica ne ataca martienii, in curind o sa fim atacati de martieni. Fugiiiiiti, fugiti cit mai aveti tiiiimp rolling on the floor

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Am vazut si eu la televizor.

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Enigmo, la cit insisti cu treaba asta, trag concluzia ca esti pe invers. Da nu-i bai, ca-ti gasim un handralau sa se ocupe de poponeata ta, nu de alta, da eu prefer fumeile, stii tu? Si daca tot te maninca-n fund asa de rau, cind apar martienii aia or sa-ti roseasca si ei popou', asa unu cite unu, ca sa nu suferi de fisuri anale rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bro-nu cred ca am lasat eu sa se vada ca as fi pe invers, ba din contra, cred contrariul, si asta din ce observ ca raspund fetele pe aici.Stii tu cum se spune, hotul striga, prindeti hotul! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mde enigmo, ce sa spun. Eu doar vad ca esti blocat pe tema asta de cite ori ai ocazia. Deci nu stiu sigur care-i hotu care striga hotu. O sa stau sa urmaresc. Cred in cele din urma ca am dreptate.
Taly pai aud si u lumea in tranvai, ca merg la servici cu transportu in comun si uneori te crucesti ce discutii auzi rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scorpio89, nu mai fugim. Auzi, cica fu alarma falsa, in cine sa mai ai incredere, daca nici in ce se spune la tv nu te mai poti increde laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O civilizatie care a ajuns la o dezvoltare mult mai mare ca a noastra nu poate sa fie decit mai buna ca noi din toate punctele de vedere

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adriana_sw33ty, nu trebuie sa iei in tragic, ai facut miscare, miscarea-i sanatoasahee hee Normal ca te iau, doar sa dau de tine daca zici ca te-ai ratacit happy tongue
Psiholoaga, cum nu? Am anuntat vecinii, am anuntat politia, pompierii, armata, pe toti i-am anuntat daca te vad sa te instiinteze. Si acum spui ca nu ti-a spus nimeni... nimeni? Pai mama lor, ii concediez pe toti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adriana_sw33ty, vin ca vintu, vin ca gindu laughing