Poate chipsurile vor supravietui si in viitorul indepartat si cineva le va gasi prin univers. Atunci va sti ca pana in 2012 a trait in Calea Lactee o civilizatie superioara. Dar bineinteles ca nu vor sti cat de superioara a fost civilizatia noastra pana cand nu vor gasi si o bere goala sau un ambalaj de seminte.
Stai ma lin, ca sfarsitul lumii e in 2099, ca atunci mi se termina mie calendarul de la PC.
logic ar fi asa: cei de la chips sau gandit ca daca supravietuieste sa fie sigur ca cineva ii va consuma produsul si va face rost de bani pe lumea cealalta(asta e una dintre variante)
Acum povesteste-ne si noua cum de ai ajuns la aceasta idee nastrusnica precum ca 2012 este sfarsitul..si cati ani ai?
Pai nu se vede? ..toata lumea spune ca pe 21.12. 2012 e sfarsitul (care sfarsit nu se stie, sfarsitul toamnei, sfarsitul unui meci de fotbal, sfarsitul scolii(incepe vacanta de iarna.)etc) cati ani am'? nu cred ca are asa mare importanta.
Acuma la modul ce-l mai serios, te intreb eu pe tine. Ai vazut, macar asa din greseala la ce categorie este pusa intrebarea?
Este o intrebare puerila si ma gandeam ca exista un copil care chiar crede ce a scris.dar se pare ca nu sunteti chiar asa mic o seara buna!
Poi vine sfarsitul lumii nu sfarsitul chipsurilor ma rog. al lor va veni in 2013
Dupa apocalipsa devii zombalau si ii mananci cu pofta. Poate e o punga mistica care nu se termina niciodata(tare ar fi).
T30D0RA întreabă:
S3c0ndSh0t întreabă:
Julyly2089 întreabă: