| niculetu a întrebat:

Oameni buni, daca e sfarsitul lumii anul acesta cum se zice..atunci cum e posibil ca eu sa am o punga de chips care expira in 2013?!

11 răspunsuri:
| Axz_axn_1978 a răspuns:

laughinglaughinglaughinglogic ar fi asa: cei de la chips sau gandit ca daca supravietuieste sa fie sigur ca cineva ii va consuma produsul si va face rost de bani pe lumea cealaltalaughinglaughing(asta e una dintre variante)

Acum povesteste-ne si noua cum de ai ajuns la aceasta idee nastrusnica precum ca 2012 este sfarsitul..si cati ani ai?

| niculetu explică (pentru Axz_axn_1978):

Pai nu se vede? ..toata lumea spune ca pe 21.12. 2012 e sfarsitul (care sfarsit nu se stie, sfarsitul toamnei, sfarsitul unui meci de fotbal, sfarsitul scolii(incepe vacanta de iarna.)etc) laughing cati ani am'? nu cred ca are asa mare importanta.
Acuma la modul ce-l mai serios, te intreb eu pe tine. Ai vazut, macar asa din greseala la ce categorie este pusa intrebarea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au speranţe cei de la Chips-uri să trăim şi atunci.

| Axz_axn_1978 a răspuns (pentru niculetu):

Este o intrebare puerila si laughing ma gandeam ca exista un copil care chiar crede ce a scris.dar se pare ca nu sunteti chiar asa miclaughing o seara buna!

| BaiatFaraNume a răspuns:

Dupa apocalipsa devii zombalau si ii mananci cu poftarolling on the floor. Poate e o punga mistica care nu se termina niciodatalaughing(tare ar fi).

| AikkoxD a răspuns:

Ne încurajează să luptăm să supravieţuim...sau doar îşi fac reclamă.

| Bitzy a răspuns:

Ce?laughing
Bună întrebare!

| betsy a răspuns:

Poate chipsurile vor supravietui si in viitorul indepartat si cineva le va gasi prin univers. Atunci va sti ca pana in 2012 a trait in Calea Lactee o civilizatie superioara. Dar bineinteles ca nu vor sti cat de superioara a fost civilizatia noastra pana cand nu vor gasi si o bere goala sau un ambalaj de seminte.

| nuamnuvreau a răspuns:

Stai ma lin, ca sfarsitul lumii e in 2099, ca atunci mi se termina mie calendarul de la PCwinking.

| LittleReasonToSmile a răspuns:

Poi vine sfarsitul lumii nu sfarsitul chipsurilor laughing ma rog. al lor va veni in 2013 laughing

| foxsilver a răspuns:

E greseala de tipar.laughing