Biblia spune asa..."Castravetele e sfant si trebuie tratat cum iti tratezi sotia".
Eu cred că se trag castraveții din noi. Ei sunt versiunea mai evoluată : conțin 99% apă =>hidratare corespunzătoare, verzi=>eco, mici=>nu ocupă mult spațiu, n-au creier=>sunt mai deștepți, nu au drept de vot=>nu distrug țara, sunt buni în salate=>muncă în echipă.
Deci castraveții sunt superiori.
In aceeasi masura ne asemanam si cu bananele - tot 60%. Eu cred ca sunt atat de mari asemanarile de ADN pentru ca viata pe Pamant a inceput de la o reactie chimica iar toate au plecat de acolo. Practic aceasta asemanare este "atestatul" nostru, al tuturor, cu care aratam ca suntem pamanteni. Planeta si-a permis sa creeze vieti insa nu s-a asigurat ca totul sa fie diferit in alt stil. E ca si un artist plastic. El deseneaza cateva peisaje iar dupa ce le visualizezi deja ii inveti stilul. Dupa poti sa deosebesti si altele pe care nu le-ai mai vazut ca fiind ale lui sau nu luandu-te dupa stil. Asa este si in cazul plantelor si animalelor. Pamantul are un "stil" de a crea vieti iar aprenta s-a se lasa observata in ADN. Iar ca o paranteza, ca sa-ti dau subiect de intrebare pe viitor, ADN-ul maimutelor si ADN-ul omului este identic in proportie de 96%. Astept credite la noua intrebare.
Si banana are o proportie tot de 60%. Practic aici putem spune: "Banana e sfanta si trebuie tratata cum iti tratezi sotul". Nu?
60% cu castravetii, inca vreo 90 si ceva la suta cu maimutele. O maimuta si-a inserat un castravete in orificiu, si asa au luat nastere oamenii.
Exact....desi la capitolul "banana" sunt multe de discutat si multe de luat in calcul.
Că Adam avea un castravete,iar Eva din tufiș când o văzut tăt o trămurat,da nu s-o putut abține,o sărit din tufiș,o înșfăcat castravetele lui Adam, jumate l-o mâncat și jumate, cum nu o avut buzunar că nu aveau haine, l-o băgat unde o putut și o fugit, și așa am apărut noi castraveții umblători
ADN-ul e doar "cărămida" cu care a fost construita viata. Poate ca Dumnezeu s-a gindit ca e mai ușor sa formeze și castraveții și oamenii din aceleași cărămizi, asa cum noi la propriu putem construi din cărămizi și o casa, dar și o magazie, sau un cinematograf.
MyKkeyy întreabă:
Ghita_Maria_Manuela_1976 întreabă:
Julyly2089 întreabă: