La perete, dar de ce te intereseaza asa de mult despre mine?
Apropo, eu acum sunt acasa, nu la facultate, si o sa fiu acasa pana pe 4 decembrie.
P.S. Eu stau in patul de jos la camin, ca sus imi e frica sa stau, ca la cat de mult ma rasucesc eu in somn, o sa ma trezesc pe jos dimineata
Cand spuneam ca ies in gradina sa vad stelele, ma refeream ca ies in gradina acasa, ca la facultate nu avem asa ceva.
Si mie imi plac peretii, ca nu ma vede nimeni cand imi pun planurile diabolice in aplicare
Da, dar e mai putin dureros daca pici mai de jos, decat sa pici mai de sus.
Si eu am patit-o, acasa acum cativa ani, in timp ce dormeam, m-am tot rasucit in pat, si la un moment dat am picat in cap, si nu mai puteam sa ma ridic, am strigat-o pe mama ca sa vina sa ma ajute sa ma ridic, daca nu ramaneam asa pana dimineata cand ma gasea cineva.
Daca tot am puteri magice, si ma cred si vampir, nu mai bine dorm intr-un sicriu?
Wow, ce sicriu incapator, pot sa il imprumut si eu? Iti dau imbratisari in schimb
Ok, mersi, stai linistita, imbratisarile tot le primesti, astea sunt cadou din partea mea, ca si tu imi faci un sicriu cadou, asa ca e corect sa iti fac si eu un cadou.
Julyly2089 întreabă: