Ce-ai zice daca te-as ajuta sa continui ce ai inceput? Ai un 10 + de la mineBafta si felicitari!
Foarte tare! Vrem continuarea!
Apropo, mi-a plăcut faza cu "Şefu', dă şi tu o fundiţă, trăiţi-ar nepotu' şi mama", "Ia stai bă că aici e rost de... făcut mişto." şi "Dar păpuje... cine a zic că Justin Bieber e mişto?" . Genial.
Calitatea cea mai tare a romanului inteligent: (auto)ironia. Super
Chestia aia cu par negru gen tipa din "the ring" e raluca?
Foarte tare. Inteligenta postare. Felicitocurile mele Eu sincer nu am inteles cap coada, dar am observat aluzia: J. B.
Superb! Genial! Acum pot si eu sa-l vad si chiar am ramas uimita, ca n-am mai vazut asa ceva pana acum
Geniu scrie pe fruntea ta de utilizator TPU!
Foarte tare!,, Sefu, da si tu o fundita traiti-ar nepotu și mama''!
GENIAL! Vrem continuarea, sa stii!
Wow ce tare, e super misto, sper ca va mmai urma ceva de genul asta ca e super
Ce taree eee... iamginile sunt super tari iar scenariul... no comment bv asteptam continuarea
Il ador!
Cretaker e de-a dreptul sadic...cat imi poate placea asta
Cred ca e prima intrebare la care toti userii care raspund sunt de acord
Oricum... o adevarata opera de arta
Iti dai seama ce ar fi. Ar fii mai ceva ca acum cu intrebarile stupide.
Ce tare e faza cu.: ' Șefu dă și tu o Fundiță trăiți-ar Nepotu și Mama. " =]]
Apropo. Șefu, dai și tu o fundiță, trăiți-ar ție să-ți trăiască. Hai ca am raspuns, nu am intins manuta.
E chiar tare. :] Felicitarile mele. :] Sa ne informezi si pe noi daca faci continuarea.
Deci e beton...super tare mie mi-a placut " la raspuns, nu la intins mana " super tare
Foarte frumos. Ai imaginatie. Chiar mi-a placut Astept continuarea, si sa ma anuntzi printr-un mesaj, te rog! Nota 10 intrebarii.
Uau, ai talent! Cred ca poti sa faci in continuare...Asteptam cu nerabdare continuarea! Deci, e genial "filmul"!
Julyly2089 întreabă: