Majoritatea întrebărilor sunt puse de către oameni care au nevoie de ajutor.
Chiar dacă răspunsurile sau întrebările nu sunt amuzante, acestea sunt în mare parte folositoare.
Întrebările de genul ăsta nu sunt folositoare şi nici amuzante.
Acum te-ai trezit si tu...
Stii, veniti voi si va dati importanta. Ai incercat sa schimbi ceva?! Probabil nu. Iti spun eu, din propria experienta, care am incercat : nimic nu se poate schimba. Asculta asta : http://www.youtube.com/watch?v=D9cHP4KrdWI&feature=player_detailpage
Amde, pe bune acum. Ce poţi schimba? Nu îi poţi obliga pe ceilalţi să pună întrebări amuzante. Nu poţi decât să dai răspunsuri amuzante şi totuşi nu e de ajuns ca o singură persoană să fie amuzantă. Nu ai ce schimba. Asta e. S-a dus.
Asta se poate spune si despre tine.Nu faci decat sa te plangi asa ca taci.
Mă refeream strict la " Ai încercat să schimbi ceva?! Probabil nu.".
Tu nu stii despre trecutul meu pe T/A, asa ca taci tu. Nu stii cate am facut pentru categoria asta.
Frate am vrut sa aud si parerile altora
Si daca eu fac ceva?
Ceilalti ce fac?
Zau ma? Ce-ai facut tu ma pentru ea? Ai donat sange, ai facut vreun transplant de organe pentru vreun utilizator? Ma lasi, e doar un site, o luati prea in serios.
Daca nu-ti mai convine de ce mai stai? Pleaca.
Ok
Nu am vrut sa starnesc lumea, dar este un copilas aici care tot spune ca a facut multe pentru categorie
Ma ce ai facut pentru categorie
Ai incercat sa schimbi ceva?
Bravo! Vrei un altar de aur
Nu vreau sa fiu rautacioasa dar serios asa cum a zis si "Domnisoara." o iei prea in serios Amde
Trecut?
Sa incep ... aham, aham
Era o zi ploioasa de vara, Amde incerca ce nu a mai incercat nimeni ..sa schimbe categoria T\A.
A luat un ac si a inceput sa doneze sange [ mersi "DomisoaraClannad pentru idee]
Din pacate nu a reusit sa schimbe nimic
Asa ca inca se mai plange de trecutul sau pe aceasta categorie
Sfarsit!
Pleaca tu, clar?! Iti dai prea multa importanta.
Şi crezi că tu eşti mai presus şi ai dreptul să vorbeşti? Hai pleacă şi tu, oricum e acelaşi lucru.
Cred ca ai gresit rolul. Tu esti cel sau cea care se da important
Stii ceva deja imi vin dracii. Cine esti ma rog de tot atata te dai interesant?
Ti se pare ca esti mai presus de restul. nu prea cred, esti un utilizator si un om ca toti ceilalti
Am pus o simpla intrebare iar tu ai venit cu filozofi
1. Sunt fata
2. Nu ma cunosti, nu eram asa
3. Ma plicitisesti
1. Nu imi pasa
2.Nici nu vreau sa te cunosc
3.O sa ma sinucid doar prin simplu fapt ca te plictisesc pe tine
Bafta
Cum zici tu, macar eu nu ma plang si nu fac pe fosta vedeta cand nu te stie nici p*lea.