1.Leoaica.Dc? simplu leoaicele sunt perechea pentru regele junglei pe langa asta sunt extrem de parsive si puternice exact cum trebuie sa fii parsiv cu cine trebuie si puternic in orice situatie
2.Am un frate mai mare cu 14 ani ca mine si ne intelegeme etraordinar de bine(cu mici exceptii cand ne mai certam ca toti fratii)
3.Pai da.Naruto e fost ca sa zic asa motivatia copilariei mele.Cand nu eram motivata sa fac ceva anume mai vedeam un episod din Naruto si l vedeam cand se ambitiona iar asta ma motiva si pe mine
4.Depinde am avut si profesori intelegatori si profesori mai putin intelegatori
5.Destul de bine
6.Nici cantitavea nu este in dezavantaj in fata calitatii si nici calitatea in fata cantitatii.Trebuie sa fie un raport echilibrat cantitate-calitate.de exemplu daca tu ma intrebi :"Iti plac pisicile? daca da dc?" iar eu iti dau un raspuns de genul Da pentru ca sunt dragute.acesta este un raspuns de calitate fiindca ti am raspuns la ambele intrebari insa nu este interesant pentru ca nu este intr o cantitate mai mare.Intelegi ce vreau sa zic?
1.tigru
2 n-am
3 am vazut cateva, kurozuka a fost ciudat
4 "nebuni))))))))))"
5 nu stiu
6 cald fiindca transpir si ard kcal
7 calitatea si cantitatea, dar intaietate are calitatea
1.Vreo pasare, pentru ca "flying" (de fapt habar n-am =]] )
2. Am un frate, nu ma inteleg mai deloc cu el
3. Da, mai multe seriale. Nu stiu daca m-au marcat, ci mai degraba am invatat ceva din ele.
4. Si si
5. Destul cat sa nu ma innec =]]
6. Simplu, frig! Pentru ca eu unul nu suport caldura(la modul serios) si pentru ca daca iti e foarte frig, mai pui ceva pe tine etc si te incalzesti, insa de caldura scapi mai greu
7. Calitatea, nu vad de ce ar fi contrariul (in exemplul dat de tine)
Gj pentru badge
1.As fi un sarpe anaconda. Ma odihnesc, vanez, fac ce vreau, nu depind de nimeni, sunt puternic.
2. DA, foarte rau, ma cert cu ea practit in toata ziua.
3.Toate m-au marcat intr-un fel, dar cel mai mult... stii tu care.
4.Intelegatori, de fapt toti sunt buni la mine. Mai ales fizica, mate, istoria.
5.Mediu, nu ma pricep.
6. Vreau sa-mi fie frig, ca cineva sa ma incalzeasca.
7.calitatea.
Cum ti l-au dat, ca eu tot am nevoie, ca nu pe degeaba am cheltuit o zi.
1. Ppppisică.
2. Da, am. E ok.
3. Daaap.
4. De toate pentru toţi.
5. Sunt praf.
6. Caaalllld.
7. Calitatea.
1. Pisica, e agila si inteligenta.
2. Da. Destul de bine.
3. Nu privesc animeuri/seriale, doar filme.
4. Care si cum, dar in general intelegatori...
5. Bine, dar obosesc repede.
6. Frig, daca as alege cum sa mor as alege frigul. pentru ca caldura e mai sadista ca frigul..cind iti este frig nu te poti misca si tremuri si daca esti rece adormi si atat. Dar cu caldura ai dureri de cap iti este sete...si te chinui mai tare.
7. A raspunsurilor? Depinde, daca e oracol cantitatea )) daca e o intrebare serioasa calitatea.
1. Chiar nu stiu
2. Da, am un fratior de 2 ani, si ne intelegem perfect
3. Nu ma uit la anime, iar serial ''Lie to me''
4. Ambele categorii, toti aveau cate ceva diferit, dar n-o sa ma apuc sa-i descriu pe toti
5. Nu stiu deloc
6. Frig pentru ca hug :''>
7. Calitatea
Felicitari
1.Un leu
2. Diavolul nu are frati/surori
3.Da
4.Destul de ok
5.Foarte bine
6.Frig
7.Calitatea
Deci nu e fain sa ai o sora? E greu pentru cei ca mine care sunt singuri si nu au cu cine sa se certe sa inteleaga asa ceva...E mai mare sau mai mica decat tine?
Badge-ul mi l-au dat astazi la o saptamana dupa ce am fost campionul zilei...azi suntem in 14, eu am dat 110 raspunsuri valide pe data de 7. Pur si simplu astazi a aparut...ca prin magie. La ora 10 nu era; la ora 12 la pranz il aveam.
E mai mica, si ne certam, din nimicuri, de exemplu, de ce ea isi lasa in toata casa prinsatori de par, si imi umple cu foi desenate toata masa, sau cand eu cant la pian si o enervez si ea vine si imi scoate din priza insa eu oricum continui si ea plange apoi o suna pe mama si eu primesc o doza de frustrare psihica.
Cat de dragut, " am un fratior de 2 ani, si ne intelegem perfect" Stai sa faca 4 ani si dupa mai vorbim...imi aduci aminte de verisoara mea prin asta. Era cea mai fericita pana cand a inceput sa-i umble prin lucruri surioara cu 11 ani mai mica Ma bucur ca totusi exista cineva care se intelege cu fratiorul
Alti frati care se cearta din nimicuri...nu va pot intelege fratilor, verisoarele mele sunt mereu ceva de genul "Mamii,mi-a luat rujul, mamiii!" iar unul dintre prietenii mei zice mereu ca "Sora lui mai mica ii mananca zilele ca vine mereu prin camera lui sa vada ce face, ii umbla prin lucruri si il dispera..." Chiar e asa de rau?
Mie mi se pare ca aveti o familie okay, acum na, daca tu esti talentat cu muzica cineva trebuie sa fie si cu desenul.
Si mai astept oracole, ceva mai "complexe" (daca intelegi unde bat)
1 - Vultur. As zbura cat vrea muschiu' meu si as manca iepuri.
2 - Nu
3 - Nu
4 - Competenti
5 - Deloc
6 - Frig. Frigul nu te face scarbos, caldura da(transpiratie).
7 - Calitatea
1.O pantera...de ce? pentru ca imi plac, sunt..frumoase plus ca imi place negrul e o culoare ''eleganta'', cum zice bunica :3
2.Dap, o sora mai mica si ma inteleg perrrfect adica nu gen surorile din filme dar, e ok, ne mai ciondanim deseori
3.Hmm,cred ca nu, dar cel mai mult mi-a placut Danganronpa, anime-u meu preferat :3
4.Sunt de treaba, intelegatori, cu aia care invata si mai ''nebuni'' cu aia de au notele mai naspa
5.Stiu sa inot ca piatra in apa
6.Hmm,cred ca frig deoarece mie imi plac mai mult temperaturile scazute si ma concentrez mai bine atunci
7.Calitatea,nu conteaza cate raspunsuri ai, daca sunt proaste toate...
Noapte buna
Imi place numele si poza, doar ca pe el il cheama Oreki, dar oricum e fain ^_^
Nope,am pus Hyouka. Place inghetata... Sa-mi spui daca intelegi la ce ma refer (daca nu atunci iti explic)
Desigur ca nu inteleg tu esti mai luminat, lumineaza-ma si pe mine.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: