1. Cine-i aia?
2. Mult.
3. Mâine.
4. Mi-e rușine să vă zic.
5. Pozele de profil de pe TPU.
6. Paaaaaaaaaa, VibeTrix!
1.Nu,ar trebui?
2. Evident că nu.
3.21
4.Don't remember.
5. Avatarul.
6.Bye!
Penibil... -_-
Ea este o persoana draguta, dar nu inteleg de ce faci oracol despre ea. Chiar atat de caca a devenit TPU?
Te inteleg si e ok, dar totusi... populara esti mai de toti fac oracole si pun intrebari despre tine si inclusiv tie online , chiar daca poti foarte frumos sa trimiti mesaje private. Nu am nimic cu tine, esti o fata super de treaba, dar prea multi pupincuristi pentru viata asta. Oricum, fiecare face ce vrea...
N-am fost niciodată populara., crede-mă. Eu i-am spus (in gluma) sa pună, si m-am trezit cu oracolul i-am spus sa faca oracol si despre unghiile de la picioarele lui Dogu, dar n-a facut. ?
Dar nici macar nu e problema daca ai fi populara sau nu . Cunosc persoane populare (in viata reala) foarte dragute, care te saluta pe strada chiar daca nu esti tu popular sau inteligent.
Poate ca am exagerat eu putin, dar ma enerveaza pupincurstii -_-, boala mea.
4 spune-le, asta e, eram tanar, iar daisuki era frumoasa.nu ma supar daca le zici
1.Da
2. Nu(la fel ca si de restul de la T/A)
3. Niciodata
4. Cu Satana
5. Nimic
6. Casa de nisip.
Deci eu am dat acest raspuns pentru a ma lingusi?
...
Wooow, impresionant! Cum de ai ghicit? :0
Exact, eu am scris aici pentru a ma lingusi. Ca doar la asta imi statea mie capul -_-. Sa lingusesc o persoana necunoscuta de pe net. Pff...
Spune-mi te rog secretul tau de a interpreta gresit lucrurile, vreau sa stiu si eu.
Pentru ca am purtat o data o discutie cu ea si mi s-a parut de treaba. Doar ca eu nu sunt o persoana prea vorbareata si de aceea nu am mai vorbit dupa. http://www.tpu.ro/......a-nici-un/ ----> Acum ai inteles domnule "relativ"? Sau o sa ma consideri o lingusitoare in continuare si o sa ma bagi pe lista neagra?
Adica acum sunt urata si Sleep e bătrân. Ia stai...baaa.
1.Doar pe TPU
2.Sa zicem
5. Pozele de profil cu Grell.
6. Aham, pa pa!
Ps:
Citat de la Daisy...
"i-am spus sa faca oracol si despre unghiile de la picioarele lui Dogu, dar n-a facut" -vezi ca asteptam oracolul ala, okay?
Julyly2089 întreabă: