Challenge accepted. O s-o citesc cap-coadă.
*peste 5 minute*
zzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
:O mai e si partea urmatoaree?! cine sta sa citeasca atata? iti bati joc de noi nu? ca de aia e la T/A
Oamenii care citesc asta sunt cei care sunt interesati...numai prostii nu citesc aceasta poveste/roman.
superb romanul...mi-au dat lacrimile;;-)
bravo!
Ori km o sterg ca nu eu am pus-o(SkAmA)verisoaramea ca imi stie parola de la id:d Shi eu nu as avea atata minte-n cap sa o scriu si nici so postez aikiShi ea a luat-o de pe un siteO voi sterge si scuzati-ma pentru injuraturile pe kre vi le-am spus(nu eram eu)
Partea mea preferata e
"Era o dimineata frumoasa in primavara in care pasarile cantau pomi infloreau si oameni misuneau pe strazi ca si furnicile. "
Imi placa asa de mult ca numa partea aia am citit'o
Am citit tot...glumesc
cine crezi ca sta sa citeasca atata? si mai apare si partea urmatoare)
De ce sunteti atat de duri? A postat doar un fanfic nu a ucis un om Altii posteaza chestii atat de stupide iar voi nu comentati nimic Cat despre fanfic. e cam grabita actiunea iar data viitoare posteaza-l pe un site pentru fanficuri.
Ba eu imi rumpeam degetele a scriu atat, este ceva fabula si crede ca ne apucam sa citim Leceafaru
Imi place! Am citit-o e suberba cred ca eu din partea mea iti dau nota 100 iubesc foarte mult chestile acestea pe TPU. te rog pune si partea cealalta.:*:*:*
Am citit tot si cred ca e o poveste romantica cu iubire adevarata. A fost super draguta povestea.
Este foarte frumos si foarte trist. Exista si o parte a doua? Mi-ar placea foarte mult sa o citesc.
Julyly2089 întreabă: