"Numai vezi ca iti dispare ultima parte. Am putut vedea doar pana la
"Hei, daca-ti palce atat de mult GIDEON de ce nu-l ceri in casatorie"A vazut cineva mai mult?
Din pacate nu pot vedea a 3 a parte ai putea trimite un link cu partea a 3a tot pe imgur daca poti?
Forbidden
You don't have permission to access /images/5yr80f4jvx7vqujcvw.png on this server."
Crezi ca ai putea uploada partea a3a pe un alt host?
Super tare! @Khrystyna, da am văzut eu până la sfârșit, când a dispărut NoName. Este genială banda desenată, am găsit toate cele 3 părți ale ei. Ai talent, Cretaker! Bravo! Partea a patra?
@Cretaker
Vreau sa fiu si eu in urmatoare parte(daca se poate, bineinteles)
Apropo, ador "filmuletele"tale.Am stat curioasa tot timpu cat am citit sa vad ce se intampla pana la sfarsit, si la sfarsit am aflat ca a disparut Noname(ceea ce am observat de ceva timp)
Astept si cealalta parte. Felicitari, ai talent:*.
Eu am rabdare si astept continuarea.Bafta! Si totusi, nu cumva sti tu unde se afla @NONAME?
La mine s-a putut vedea. E interesant, imi place mai mult modul in care s-a realizat totul(desenele).
Esti prea tare, frate. Prea epica faza cu "uite-te in jur" si ii arata pe toti aia. Cica "Am facut sex cu una de 14 ani, e bine?"
Minunat!
Imposibil! Eu nu apar! Vaii. Aştept partea a IV-a, bro.
pa, pa.
Sunt onorată să am un rol secundar în povestea ta, 'nea Cretaker!
Epic! ''Sfântă Godiva, care-ai călărit goală pentru soţul tău ca o fraieră... '' )
În concluzie, cool story bro! Aşteptăm continuarea. Sunt cu ochii pe tine!
Și mie îmi place, abia aștept partea a-4-a, bravo cretaker. Cea mai reușită parte pentru mine.
Nu pot s-o vad deloc, doar o mica parte din care nu inteleg absolut nimic. Ai putea sa mi-o trimiti prin mail, asta daca ai timp? Anunta-ma in privat
Ce cul.Sunt personajul episodic care aduna toti userii la un loc.Ma simt asa importanta
Multumesc Cretaker
Tu esti omul, bro!
Si eu unde sunt?))
Super tare:X.de abia astept continuarea e super.:X
Bravo!
E superb
Bai de ce nu merge si la mine? Observ ca la unii a mers. Cumva trebuie sa mai ung cu vaselina rabla asta a mea de calculator?
Esti prea tare:-xx [Abia astept partea a 4a. Si eu vreau sa apar. Daca vrei normal]
Eu nu pot sa vad nici partea 1, nici a doua, nici a trei ...Si din comentariile de mai sus observ ca filmuletul e foarte tare!
DaciaRomania întreabă: