Mdea sa zicem ca e si asta un mod de a iesi in evidenta pe TPU!
p. s. : TI-am mai zis odata... LOOOL esti genial! tare
Baiiii unde e tweety sau cum o cheama?
te rog sa nu o uiti in urmatoarele episoade
bravoo
Foarrrteee tarreee! Poti sa ma adaugi si pe mine... pe undeva pe acolo? Ms mult
Pa pa!
Mie mi~au mers toate partile.
Imi place cum ai grupat oameni: unii carora le place literatura(si era unu singur)... Mi~a placut si ce intrebare a pus aia ^Intreb a 7~a oara:Cum sa cuceresc un baiat^
Si chestii d~astea...
Tu chiar ai imaginatie. Ar trebui sa te faci regizor...
Apropo... pe mine ma sperie fata aia pe care o ai tu la poza ... am vazut-o in a 2 a parte cred sau in prima
XD Uite c-am aparut si eu
Deci, e geniala continuarea.
O asteptam si pe urmatoarea.
Prea tare Cretaker-e!
Bravisimo...foarte misto!
Data viitoare ai putea sa introduci mai multi useri(and me)...
Oricum 10!
Buna tuturor!
@Cretaker, ma simt flatata, ca nu m-ai uitat.
Esti genial, frate! Ai o cariera garantata in asa ceva. Ai evoluat foarte mult in ultimile luni. Respect!
Iar acum pe scurt despre disparitia mea - am fost rapita de extraterestri, si abia astazi, dupa ce ei au facut pe mine zeci de experimente, mi-au dat drumul. De fapt am fost plecata in vacanta (2 saptamani s-au transformat treptat in 2 luni, se mai intampla...) si n-am avut deloc acces la internet in tot acest timp. Dar mi-a fost foarte dor de voi toti, de TPU.
@Cretaker, tine-o tot asa! Ai un viitor stralucit! Succes!
Felicitări pentru realizare!
Este de-a dreptul fantastică. Iar acele secvențe în care apărea RalucaTPU, ca „fata din umbră", sunt bestial de bine realizate. Îmi plac la nebunie . O combinație perfectă de acțiune, suspans și mister... Mă face parcă să-mi amintesc de Spioanele... (WOOHP headquartier, sediul central TPU în cazul de față ), de X-MEN Evolution, dar totodată și de Sailor Moon Are ceva deosebit acest „anime" să-i zic așa, ceva ce n-am mai întâlnit de pe vremea desenelor copilăriei mele :X. Bestial, ce să mai zic.
Multă baftă!
DaciaRomania întreabă: