Esti prea tare:-xx [Abia astept partea a 4a. Si eu vreau sa apar. Daca vrei normal]
Pls, cat mai repede partea a4a! la asta a3a am ashteptat parca o eternitate...in fiecare ora intru sa vad daca o aparut urmatoarea
app: BRAVOOOOO!
Prea tare
Ai talent omule
Felicitari
Abia astept si urmatoarele parti! ( baga`ma si pe mine. daca vrei, bineinteles )
Foarrrteee tarreee! Poti sa ma adaugi si pe mine... pe undeva pe acolo? Ms mult
Pa pa!
Apropo... pe mine ma sperie fata aia pe care o ai tu la poza ... am vazut-o in a 2 a parte cred sau in prima
Ai un talent nemaivazut. Eu rad cu lacrimi la fiecare...continua si baga-ma si pe mine.
Wow, super misto, le-am vazut pe toate 3, chiar ai imaginatie, de abia astept sa vad urmatoarea parte.ciudat finalul cu unde este noname .
Super misto)) astept cu nerabdare urmatoarea parte. esti super tare.ai talent vreau si eu sa apar))
Wow:O super tare:X:X chiar ai talent... ce rau imi pare ca a inceput scoala si nu mai am timp de TPU doar in weekend ce mai reusesc sa intru pe site
Si eu unde sunt?))
Super tare:X.de abia astept continuarea e super.:X
Bravo!
E superb
Eu nu pot sa vad nici partea 1, nici a doua, nici a trei ...Si din comentariile de mai sus observ ca filmuletul e foarte tare!
Am citit sfarsitul Stiu eu ce sa intampalt cu Noname...bla bla bla foarte tare continua!
Cat de tare frate :XBv tie adorrr:X de abia astp a4a parte sa aflu ce sa intmpl cu Noname:X
Julyly2089 întreabă: