Una cu una fac doua, da eu nu ma vad in comic, eh trebuie sa ma apuc de trolling sau ce masa o insemna
In sfarsit am aparut si eu in filmul tauHabar nu ai cat am asteptat, 4 este numarul meu norocosBafta in continuare!
Am urmarit toate partile si vreau sa spun ca faci o treaba foarte buna
ceva ce rar gasesti pe TPU, chiar ai talent.
Mult succes in continuare chiar astept sa vad cum se termina comicu'
Hahaha asta devine din ce in ce mai epic ) si buna treaba cu muzica, a mers de minune )
Cat de palpitant.Cretaker sper ca nu dai coltu`
N-are cum sa moara personajul principal.Sau
De ce n-ai chemat ajutoare cat mai multe? Il faceam eu praf cu bagheta mea pe admin-ul ala Bau Bau... Glumeam
La naiba...inca o saptamana de asteptat pentru partea 5... dar asta e, va merita ca de obicei! Mult spor sa ai!
Aaah hahaha s-a intors punkkid88 butthurt la mine.
-99999999999999/10
troll harder, nigger.
Epic! xD
Sa speram ca Cretaker, eroul care face TPU un loc mai bun nu da coltul. Nu-i face pe plac lui Zappa, wake up and kick his ass.
Superb, dar vreau şi eu în comic pentru că sunt unul din utilizatorii care nu vrea "f0onditsa". . Just kidding, aşteptăm şi următoarea parte.
Băi omule, te pricepi! O să ai un viitor strălucit, zic eu! P. S: Dacă ai nevoie de cineva pentru următoarea parte (a5a) mă ofer eu.
Keep drawing. bro!
Nu mi se pare asa de amuzant acest episod ca celelalte, dar faci o treaba bunaGood job.Astept partea a 5-a
Genial
cu ocazia asta mai si invatam ceva din istoria TPU b-)
[faza cu HAHA CE GLUMA CHEALA etc a zis'o si un coleg, toti erau gen. ___." ]
Hai ca pana la urma am vazut toate partile
super melodia. si mi-a placut cand arunca pistolu`. asa se intampla de obicei, mda.
succes in continuare. a si. vreau si eu in comiiic!
Frate e super tare tine-o tot asa, se vede ca ai multe talente m-ai facut sa rad cu lacrimi daca ai putea sa ma bagi si pe mine in partea a 5-a ti-as fi foarte recunoscator
Julyly2089 întreabă: