Wow, super ce imaginatie ai, am vazut toate partile, sunt super tari.chiar ai talent.sincer as vrea si eu in comic, dar nu cred ca o sa ma bagi avand in vedere ca sunt multi care vor acelasi lucru
Hei si Emanuela te roaga sa o pui si pe ea in partea a doua. hai Deci e super esti genial :X
Pa-pa
@Cretaker, respect! Foarte tare!
Ma simt deja ca un movie star. Apropo, m-am intors si ma bucura nespus acest lucru. Grea e viata fara internet!
O sa astept cu nerabdare partea a 5-cea a filmuletului.
Sa ne auzim cu bine... Succes!
Epic bro... apar si eua trebuit sa-mi dau tot parul din cap pentru un tricou cu Final Fantasynici n-ai idee cat am asteptat partea asta, oare ce va pati Cretaker în continuare, se va mai trezi? îl va lasa pe Zappa să câstige? uitati-va la episodul viitor si veti afla (cica ne ti în suspans acum)oricum (probabil ma repet acum)dar ai talent, nu ti-l mai irosi pe noi (împarte-l si cu altii)ar trebui sa te apuci de publicat niste benzi desenate (ceva de genul)
Iti multumesc pentru ca ne oferi aceasta bunastare pe care o avem cand iti vedem creatiile!
Abia astept partea a Va si sper sa apar si eu in ea, te rog!
Good job, si apropo, la faza cand cica "vorbeste tiganeasca" am auzit unii trecand pe langa, vai de mine, ce chestie!
Keep up with the good work
Probabil vroiam mai mult suspans Lol am facut un nou record la voturi de stupid merit o aparitie in Partea a 5-a
Super tare :X vreau si eu in TPU movie Faci o treaba excelenta tine-o tot asa
Julyly2089 întreabă: